Питали ли сте колко горе долу харчите за залози всяка

...
Питали ли сте колко горе долу харчите за залози всяка
Коментари Харесай

Колко пари харчи българинът за залози всяка година?

Питали ли сте какъв брой горе долу харчите за залози всяка година и по какъв начин наподобява тази ваша статистика съпоставена със средностатистическия българин? Отговорът на този и доста други въпроси ще бъдат разисквани от нас в тази публикация, особено отделена на хазарта и залозите онлайн. Нека не губим повече време и да започваме с най-важния въпрос, който си задавате, а точно какъв брой пари даваме за хазарт и залози.
Колко пари даваме за
хазарт?
Според най-различни информации оповестени в това число и във вестник , българите харчат приблизително сред 800 и 900 милиона лв. годишно. Това число може да надвиши даже 1 милиард според от това, какъв брой букмейкъра и
казина ще бъдат лицензирани до края на годината. Според статистиката, всеки човек пропилява за хазарт към 15% от своя месечен бюджет. Разбира се, този % варира по отношение на хората. При една минимална работна заплата, това прави към 90-100 лв. месечно.
 Кой залага най-вече измежду българите?
Според статистиките изкарани от най-различни изследвания, максимален % на играчите, които залагат в България са мъжете. Разбира се, има и много дами, които прибягват до посещаването на онлайн
казина и букмейкъри, само че те са доста по-малко в съпоставяне със мощния пол. В параленост с другите европейски страни като да вземем за пример Англия, процентът на дамите играещи хазарт е несъмнено по-нисък. Дадохме образец тъкмо с Англия, тъй като там бинго промишлеността има доста огромен пазарен дял. А бингото бива практувано освен от мъжете, а и от дамите. Именно поради това, процентът на залагащите дами в страната не е толкоз огромен, колкото в Англия.

Когато става въпрос за възраст, разумно най-вече залагат младежите на възраст под 40 години. Това се дължи най-много на това, че преди 1989 година е било немислимо в България да се позволен
букмейкъри (като изключим тотото). Тази цялата промишленост не е била задоволително добре развита и надлежно легална. Все повече се подвига % на играещите, които са на възраст сред 18 и 25 години. Това не е нещо ново и ненапълно е предстоящо, поради много бързото насърчаване на технологиите в целия свят. В днешно време, залозите и хазартът са налични онлайн, което способства и играта на комар.
 Букмейкъри и
казина в България
В момента, в България няма нито един физически
букмейкър, който да предлага залози за хората, които обожават да играят на спортни събития. Но пък има много уеб сайтове, в които може да си извършите онлайн регистрация и да се опитате да си употребявате шанса. Някои от тях са Бет365, Биуин, Ефбет, Уинбет и Палмс Бет.

При
казината, ситуацията е напълно друго като с изключение на физическите казина, които са много на брой, може и да посетите десетки онлайн казина, даващи на играчите солидни бонуси. От нагоре изброените компании, всички оферират и онлайн казина, както и някои физически такива. Те са сносно известни на българите и оферират необятен набор от игри. Могат да се намерят в безусловно всеки огромен град в България, даже и в някои по дребни обитаеми места.

Именно огромния набор от игрални зали, способства за това българите да залагат толкоз доста в световен мащаб, в границите на една календарна година. Ако до тук сме ви заинтригували с тематиката, която сме обхванали, може да ревизирате и нашите последващи тематики, по които също ще дадем значима информация.
 Проблеми при хората свързани с
хазарта
Най-честия проблем обвързван с
хазарта е пристрастяването, само че това не е единствената неволя, която може да ви сполети при игра в обещано . Изчислено е, че към 1% от всички българи имат проблеми с хазарта. Точно пристрастяването играе основна роля при съставянето на тази статистика, само че това не е единствения проблем, за който би трябвало да се притеснявате, в случай че сте на път да започнете да залагате онлайн.

Често срещано събитие е и експанзията при хора, които залагат прекомерно постоянно. Загубата на вашите
залози се отразява върху финансовото ви положение. Това пък прави комарджиите много постоянно изнервени и даже нападателни, два признака, които могат да влошат вашия персонален и професионален живот.

Ако усетите, че имате проблеми със обществения ви живот, то най-вероятно това се държи на вашите
хазартни действия. Според нас, човек мъчно може да се управлява в страстите си и тъкмо те издават комарджиите. Честата промяна на настроенията е също нещо доста характерно и още веднъж може да се разчете като проблем обвързван с хазарта.
 Какво би трябвало да знаем за залозите и
хазарта?
Има много обстоятелства, които би трябвало да знаете за
хазарта и залозите. Може би те ще ви оказват помощ да преосмислите едно ваше начинание, което бихте подхванали. Истината е, че обстоятелствата, които ще опишем по-долу са известни на всеки комарджия и е хубаво всеки един състезател нов или умел да знае. Ето и листата с неща, които би било добре да знаете:

Повече от 50% от българите са залагали най-малко един път в живота си.

Около ⅓ са дейните комарджии в България.

Сред постоянно залагащите има и доста малолетни жители.

Хазарта води до съществено пристрастяване.

Залозите въздействат на персоналния и обществения ви живот.
 Заключение
Както може да забележите, много българи употребяват
хазарта като метод на живот, стараейки се да завоюват пари. Но в множеството случаи това не се случва, даже в противен случай - задлъжняват. Според статистиките, хората в България харчат много пари за залози. Това отрежда на хората в страната много челни позиции по другите индикатори от този темперамент. Разбира се, това не е определящо за всички играчи. Има и други, които са сполучливи като те не “харчат ” своите пари, а ги умножават. Но за жалост статистически видяно, те не са повече от 3-4% в световен мащаб.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР