Пистата в Китай е напълно преасфалтирана. Организаторите на събитието приключиха

...
Пистата в Китай е напълно преасфалтирана. Организаторите на събитието приключиха
Коментари Харесай

Пистата в Китай вече е готова за състезателния уикенд

Пистата в Китай е изцяло преасфалтирана. Организаторите на събитието завършиха работата по премахване на всички неравности по трасето преди завръщането на Формула 1 другата седмица. Разбира се, има известни терзания по отношение на сцеплението на новата настилка и какво ще бъде представянето на актуалната генерация коли.

Надпреварата се завръща в Китай след дългогодишно неявяване. Това ще бъде първото съревнование в Шанхай от 2019 година насам. Включването на Китай в календара тази година е изключително забавно, тъй като за първи път на трасето ще бъдат новото потомство коли с граунд резултат. То е по-чувствително към неравностите, които са постоянно срещана характерност в Шанхай, защото пистата е издигната върху тресавище. Следователно придвижването на земната повърхнина е постоянно срещано.

Съзнавайки нуждата от нараснало внимание към неравностите, управлението на трасето осъществен ремонтни действия в разнообразни елементи на пистата. Така би трябвало да се отстранят всички неравности, които биха могли да причинят проблеми на болидите и водачите.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР