Писмо, разкриващо мъката на британската кралица Елизабет II по загиналата

...
Писмо, разкриващо мъката на британската кралица Елизабет II по загиналата
Коментари Харесай

Елизабет II страдала много за Даяна

Писмо, разкриващо тъгата на английската кралица Елизабет II по починалата в парижката злополука нейна някогашна снаха принцеса Даяна, беше тиражирано от медиите на Острова, заяви Канал 3.

Смъртта на майката на Уилям и Хари е един от най-тъжните моменти в 65-годишното ръководство на Елизабет II. Облечена в черно, вечерта преди погребението на Даяна тя се обръща от Бъкингамския замък към нацията. "Всеки, който е познавал Даяна, в никакъв случай няма да я не помни ", уточнявайки, че приказва по едно и също време като кралска персона и като баба.

Шест дни след гибелта на принцесата кралицата написа на близката си другарка лейди Хенриет Абел Смир. "Даяна беше извънредно и надарено човешко създание. И в положително, и в неприятно, тя в никакъв случай не загуби качеството си да се усмихва и да се смее, нито да въодушевява близките с топлината и добротата си. Аз й се възхищавах и уважавах силата й и отдадеността и към близките, изключително предаността й към двете й деца. Тази седмица в Балморал ние всички се опитваме да помогнем на Уилям и Хари да превъзмогнат опустошителната загуба, за която и ние страдаме. Много е тъжно. Загубата на Даяна е голяма за страната. Уилям и Хари са толкоз смели и аз доста се гордея с тях ", написа в писмото с почерка на Елизабет. "Мисля, че твоето писмо е първото, на което отворих - страстите са смесени, всички минаваме през доста сложен миг ", приключва кралицата към лейди Хенриет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР