Писмо до Премиера Г-н Борисов, С цялото ми уважение към

...
Писмо до Премиера Г-н Борисов, С цялото ми уважение към
Коментари Харесай

ПОПИЛЯХА го: Откраднали сте достатъчно!!! Congratulations Mr Borisov, лесно се управлява гладен и прост народ! Ако свалите прекалено високо вдигнатата Ви глава, ще разберете какво става извън градината с магнолиите!

Писмо до Премиера Г-н Борисов,

С цялото ми почитание към Вас (възпитан съм да почитам по-възрастни от мен) апелирам ви – съберете се всички 239 умни депутатски глави и напуснете страната!

Откраднали сте достатачно!!! По-лесно е да се извиним с 240-те души,които обричат българина да работи за заплата от 380лв.

Ако свалите прекомерно високо вдигнатата Ви глава и прочетете тези редове ще разберете какво става отвън градината с магнолиите! Знаете ли по какъв начин се почуствах когато чух майка да отхвърля да купи антибиотик за детето си, тъй като нямаше 2 лв.?!?

Знаете ли по какъв начин се почуствах когато баба ми с треперищи ръце ми подава спестени от последните 6 месеца пенсии – 10 лева?!?

Знаете ли по какъв начин се почуствах когато пазарувайки в един огромен магазин пенсионер изброи 0,70 в жълти стотинки с цел да си купи 1 самун (бях зад него на касата и платих тези скромни за Вас 0.70ст,а ГОСПОДИНА се обърна към мен и ме попита за какво го върша?!

Защото по този начин вършим хората, които ПРОМЕНЯМЕ НЕЩАТА – СЕГА и ВЕДНАГА!!! Знаете ли,че когато се пробвах да оказа помощ на възрастен човек да пресече претрупан бул. той подскочи като че ли желая да го ограбя?!?
Знаете ли?! – НЕ!

Да поговорим за другите проблеми в страната. Защо когато трябаваше да се подлагам на интервенции, лекарите ми споделяха – в случай че искаш болничен цената е една, в случай че искаш фактура – цената е друга… Странно – постоянно аз заплащам! Още по-странно – заплащам по-голям % макар непрекъснатите ми здравни осигуровки.
За съпоставяне – татко ми лежа 1 седмица в гръцка болница след прекаран алергичен потрес и ми желаеха единствено автограф! Знаете ли тези неща, господин Борисов? Знаете ли господин Борисов, ОМРЪЗНА МИ! Омръзнахте ми Вие, омръзнаха ми оправданията, омръзнаха ми физиономиите Ви.

Знаете ли, … май е време да Ви Благодаря господин Борисов! За това,че всички вие, ВСИЧКИ ВИЕ в последните 25 години с изключение на да ни подтиквате да бягаме в чужбина не направихте нищо, с което да ни задържите.

Congratulation Mr Borissov, както бихте желали да чуете. Благодарение на Вас, в последната 1 година над 10 мои другари с възраст от 20 до 30 години, хора с обучение, хора с бъдеще отлетяха.

Congratulations Mr Borisov,твърде елементарно се ръководи гладен и елементарен народ. Лесно се печелят избори с пазаруване на гласове (ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ съдебна експертиза ПОКАЗВА, ЧЕ съдебна експертиза КУПУВАТ ГЛАСОВЕ, НО НЯМА НИКОЙ ОСЪДЕН)!

Congratulation Mr Borisov, Вие спечелихте последните избори, само че загубихте МЕН!!! Всеки ден губите хора като мен!!! Искрено се надявам да не се чувствате самичък с Вашите магнолии…

Благодаря Ви, за тласъка, който ми давате, за желанието да се събудя на следващия ден по-силен и по-мотивиран с цел да се махна от тук.

Тази страна остава за Върховен административен съд!

Фейсбук, Filip Filipov
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР