Писмена покана, изпратена от Централата на MHP на 07.03.2018 г.

...
Писмена покана, изпратена от Централата на MHP на 07.03.2018 г.
Коментари Харесай

Местан получи покана със закъснение, съзира провокация и външна намеса

Писмена покана, изпратена от Централата на MHP на 07.03.2018 година за присъединяване в XII-тия Редовен Конгрес на MHP, извършен на 18.03.2018 година е пристигнала в Централата на ДОСТ едвам на 05.04.2018 година От партията дефинираха това като скандал.

"Г-н Местан ще желае инспекция кой и за какво е забавил писмото и за какво то е получено близо месец след изпращането му. Има ли външна интервенция в активността на Българските пощи и кой действително стои зад тази провокация, с която действително се попречи на присъединяване на Председателя на ДОСТ на Конгреса на MHP в Анкара. По този мотив господин Местан изпрати писмо до господин С. Шахин от Централата на MHP, който е подписал поканата до него ", пишат от ДОСТ.

Ето и цялостния текст на писмото на господин Местан и копие от печатите на турските и на българските пощи, които удостоверяват датите на изпращане и на приемане на писмото:

ДО ЦЕНТРАЛАТА НА MHP

НА ВНИМАНИЕТО НА

Г-Н САМЕТ ШАХИН

Уважаеми господин Шахин,

С голямо оскърбление желая да Ви осведомявам, че общителната Ви покана, която сте ми изпратили за присъединяване в 12-ияредовен Конгрес на MHP още на 07.03.2018 година, е получена в Централата на ДОСТ едвам на 05.04.2018 година С други думи, аз узнах за това, че съм поканен от Вас две седмици след провеждането на Вашия Конгрес.

Аз, несъмнено, ще заведа правосъдно дело за това жестоко нарушаване на закона от страна на Български пощи, само че за жалост, това няма да промени обстоятелството, че не можах да вземам участие на Вашия висок конгрес, защото не знаех, че съм поканен.

Моля Ви да предадете на почитаемия Председател господин Девлет Бахчели моето голямо страдание и го информирайте за събитията, които посрамвам в това писмо и които удостоверявам със съответните приложения. Моля Ви също по този начин да обърнете внимание на печата, от който е видно, че поканата Ви е получена 17 дни след осъществяване на Конгреса Ви.

Моля Ви също по този начин да предадете на господин Девлет Бахчели моите пожелания за здраво здраве и триумфи във високо виновната Ви задача за развиването на Турция като мощна и демократична страна.

05.04.2018 година С УВАЖЕНИЕ:

гр. София ЛЮТВИ МЕСТАН

Р. България ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДОСТ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР