Пищно сватбено тържество вдигнаха преди дни Люси и Борислав Тенчеви

...
Пищно сватбено тържество вдигнаха преди дни Люси и Борислав Тенчеви
Коментари Харесай

Те си мислеха, че това ще е само сватба, но след това се случи нещо, което просълзи гостите от умиление

Пищно сватбено празненство подвигнаха преди дни Люси и Борислав Тенчеви от Петрич. Пред повече от 220 посетители прелестните младоженци се врекоха във честност и споделиха заветното " Да ". Венчавката на младото семейство Тенчеви бе осъществена в храма " Св. Богородица " в Петрич от отец Ангел Кочев, а бракосъчетаването бе направено в неповторимата градина на локален ресторант, където се състоя и тържеството, написа struma.com.

Специално за най-щастливия си ден прелестната младоженка бе избрала невероятна бяла рокля с камъни и дантела, които в допълнение подчертаваха нейния сексапил, деликатност и хубост. Младоженецът бе нагизден с типичен черен костюм, който бе направен особено за него.

Кумове и най-важни посетители на сватбеното празненство на семейство Тенчеви, бяха техните най-хубави другари Гичка Лазарова и Георги Димовски. По време на сватбеното празненство, когато кумът Георги отправял своите пожелания към младото семейство, той изненадал обичаната си Гичка с предложение за брак, на което тя бързо се съгласила.

Младоженците били сюрпризирани още със специфичен музикален акомпанимент изпълнен от Духов оркестър, наброяващ повече от 20 музиканти.

Припомняме ви, че преди няколко месеца Борислав направи едно от най- сантименталните оферти за брак, за което доста девойки мечтаят. Той предложи на обичаната си Люси на брега на морето в Гърция. В този значим за тях ден, техните другари и кумове Гичка и Георги, бяха съучастници в организирането на изненадващото за Люси предложение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР