Пищна морска сватба вдигна боса на страховитата групировка СИК Кросимир

...
Пищна морска сватба вдигна боса на страховитата групировка СИК Кросимир
Коментари Харесай

СИК-аджийски бос омъжи дъщеря си в замъка Равадиново*

Пищна морска женитба подвигна боса на страховитата формация СИК Кросимир Маринов - Големия Маргин в кичозния палат в село Равадиново, благосъстоятелност на различен крими воин от близкото минало - Георги Тумпалов, именуван през днешния ден с подигравка Барон. Въпреки нескритата подигравка, някогашният рекетьор с горделивост приема лепнатата му от зевзеците благородническа купа. Днес той към този момент е на по-високо равнище от престъпния контингент. Не се занимава с кокошкарски неща като „ трансфер " на леки коли и дами, трафик на „ пудра захар " и други Скочил е в дълбокото. Върти сполучлив бизнес с туристически атракциони в съдружничество с властимащите в цялостно неуважение на държавните и общински закони и разпореждания.
Над 300 бяха удостоените да участват на венчавката на Александра - огромната дъщерята на сикаджията. За тяхното успокоение бдяха над 50-тина телохранителя в костюми но " Криминале ". Някои тихичко разясниха, че има и снайперисти, скрити в куличките на замъка. Бляскавото празненство е почнало в събота и е траяло до обяд на другия ден. Отрупаните с ястия и питиета маси бяха обслужвани от над 50 келнера. Всички присъстващи са били учтиво помолени да не споделят в обществените мрежи фотоси от венчавката, която е била обслужвана от трима професионални фотографи.
Красимир Маринов персонално е предал пременената в рокля на „ Кристиан Диор " младоженка Александра на младоженеца - 30-годишен бизнесмен с бизнес в Барселона и Марбея. На венчавката са участвали и над 70 посетители от Испания, кацнали с под наем полет в Бургас, защото булката дълги години живееше и учеше в Барселона. Дни по-рано Големия Маргин направил моден брачен подарък на щерка си - финален модел Порше „ Панамера Турбо S ", решен в перлено бял цвят. Сред шаферките на булката Александра е била по-малката й сестра Красимира.

Красимир Маринов - Големия Маргин, един от създателите на борческата формация СИК в средата на 90-те години на предишния век. Преди години той скри фамилията си в Барселона, когато пламна кървава война сред съдружниците за делба на активите на СИК. Тогава Маринов изпрати в столицата на Каталуня брачната половинка си Мария и двете си дъщери Александра и Красимира. Голямата дъщеря на Красимир Маринов, която оня ден се омъжи, е била тийнейджърско гадже на топ тенисиста Григор Димитров, който също живя в Барселона. Оттам потегли и пътят му към огромния тенис.

*Заглавието е на редакцията

Източник: https://zname365.com
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР