Пищен скандал тресе далечна Австралия, а поводът е неотдавна издадена

...
Пищен скандал тресе далечна Австралия, а поводът е неотдавна издадена
Коментари Харесай

18+: “Образователна SEX книжка за деца подлуди Австралия

Пищен скандал тресе далечна Австралия, а мотивът е наскоро издадена илюстрована брошура със закачливото заглавие “Welcome to Sex ”. Книжката е дело на известната в Сидни прогресивна радиоводеща Юми Стайнс и е осъществена благодарение на докторка, вихреща се в региона на половото обучение.

Нищо скандално досега, в който не става ясна аудиторията на евентуалните читатели: 10-15-годишни деца, а съгласно създателите изданието било уместно даже за 8-годишни.

За абсурда осведоми известна българска блогърка в обществените мрежи. 

Книжлето се продава неотдавна се продава в по-големите онлайн книжарници, както и в BigW (местен магазин от вида на “Кауфланд ”, “Метро ” и сходни по размер на продажби и обороти).



Авторката на порнографското книжле Юми Стайнс има 4 деца от два брака

Стайнс, която по съвпадане е фенка на медикализма и феминистка с бръсната глава и знаме-дъга на профила си, все още е разведена и има 4 деца от два брака, всичките в тийн и претийн възраст. Освен сполучлив радиоводещ и публицист, госпожа Стайнс е създател и на още няколко книги, главно имащи за цел да образоват девойки, навлизащи в пубертета.

Последната творба на тази писателка — Welcome to Sex — прави опит да обхване по-широка публика и да бъде още по-прогресивна и инклузивна.

Тя изяснява в детайлни картинки и живописни детайлности неща като секс, мастурбация, fingering, scissoring

(това било когато двама възрастни допрат гениталиите си и въодушевено се затъркат), анален секс, поза 69, свободата да си избираш джендър и други съвременни концепции. 

Живописните илюстрации и езикът на повествованието са особено подбрани по този начин, че да звучат покрай децата и даже двойната страница с разнообразни типове пениси в разнообразна степен на окосмяване е направена в анимационен жанр, с цел да не стресне някое 11-годишно чадо, до момента в който се образова. Специално внимание е обърнато и на палитрата от полове и транс-вълнения, а

с цел да се избегнат недоразумения, в книгата не се приказва за мъже и дами, а просто за “собственици на пенис ” и “собственици на вагина ”.



Както е редно, всички джендъри са детайлно изяснени на хлапетата

Публикуването на това книжле (няколко седмици) е съпроводено от рекламна акция във всички основни медии и съпроводено от гръмки хвалби.

Няма прогресивна персона в Австралия, която да не  е изразила насладата си от тази нова крачка към навременното половото ограмотяване на мало и огромно.

Само по този начин можело да се спасят децата от неудобството да задават въпроси, да се чудят какво се случва с телата им и, не дай Боже, да се учат на секс от порно-филмите, които непроменяемо щели да загледат от 10-годишни.

Знаейки овреме какво е анален секс и scissoring, както и успокоени, че при орален секс дамите могат да гълтат, подрастващите са безспорно защитени

от всевъзможни надвиснали полови беди, написа блогърката Сетая Брат, която се радва на внушителна публика от над 27 хиляди фенове във Facebook.

След има-няма няколко седмици живот на открито обаче, новият секс-алманах стартира да притегля вниманието на родителите и не след дълго в обществените медии се появяват фотоси и клипчета на наличието му. Повечето родители са на мнение, че сходна порнография няма място на рафтовете с детски книги и че

книгата по-скоро има за цел да разврати, в сравнение с да ограмоти,

а малко на брой афишират, че нямат самообладание да закупят изданието на децата си. 

В последните дни абсурдът към този момент е толкоз гръмък и огромен, че главните създатели и разпространители на книгата са с изключени телефони и мнения в обществените медии, а BigW се принуждава да я спре от продажба, с цел да се избави от ордите ядосани родители. Наред с ядосаните имейли, писма и позвънявания до книжарниците, някои хора подават сигнали за детска порнография към полицията, а други събират всички копия на книгата от рафта на магазина и ги прибират на несъмнено под килимите и хавлиите. 



На картинката долу вляво е реализирана безспорната инклузивност — хем две дами, хем разнообразни раси, хем боди позитивити — и двете са малко по-пищни, а едната сякаш и ампутирана ръка има…

Авторката, несъмнено, наред с други представители на “прогресивната ” мисъл, продължава да твърди, че всяко 10-годишно дете се нуждае таман от нейната книга и всеки, който твърди противоположното, е изостанал и необразован тръмпист. В изявление госпожа Стайнс споделя, че

гневната офанзива против книгата ѝ може да съпостави само с тръмпизъм

и се жали, че исторически светът върви не напред, а обратно, щом се е върнал към груповия линч на книги.

Аз персонално от тази занимателна история извлякох следните неща:

1. Научих какво е scissoring и rimming.

2. Примирих се, че съм изостанала и необразована тръмпистка, защото изрично и безусловно отхвърлям опцията книжарниците да продават и децата ми да имат такива “детски ” книги.

3. Зарадвах се, че множеството хора сякаш най-накрая взеха да се пробуждат от зимния си сън. 

Очаквано изявленията за порнографското книжле в Австралия (но и на Запад) събират хиляди мнения. Не закъсняват такива и у нас.

Ето най-живописните:

Отвратът е поразителен... Не е проблем, че има сходни човеци като тая авторка — въпреки всичко сме народна власт и всеки ненормалник има право на мнение.

Проблем е, че сходни откачалки получават цялостната поддръжка от държавните управления, а доста постоянно държавните управления даже са поръчители и спонсори на сходни проекти…

Евроатлантически ценности… В последните години те са вързани с по този начин наречената народна власт, с която по този начин ловко насочват човечеството към самоизтребление. С по този начин наречената народна власт ни затварят очите и душите и ние си я пришиваме като висш блян... 

Предлагам авторката да пристигна да презентира книжлето в Перник…

Не ме учудва нищо към този момент. Още през 2018-2019 година,когато работих в детска градина в Стокхолм, беше ни “спуснато ” от горната страна, т.е. министерство и шеф, че сме задължени да четем сходни книжки на децата. Дори си припомням, че беше някакъв тип план, тъй като ходихме и с децата до библиотеката да вземаме и връщаме книжки на тази тема. А те бяха такива — брошура за фамилни модели, направени хубаво с животни, само че в действителност дете с двама татковци или две майки. Различни типове бяха. Интересното е, че децата инстиктивно задаваха въпроса “А къде е майката, за какво я няма? ” и трябваше да се дава някакво пояснение. Другият вид книжки бяха за трансформацията и опцията едно дете да избира какъв пол желае да бъде…

Ужас, и тук в Испания ситуацията е ужасно, нямам думи…

Точно сходни дами като авторката горяха обществено книгите на Роулинг, тъй като си беше разрешила да изкаже мнението си по отношение на " Що е това, жена. ”…

Собственик на пенис, но в главата вагина... Ще ме простите, ама… Постоянни провокации, които не са напълно без мисъл и смисъл. Проверяват какъв брой сме успани от материалните си зависимости, само че в последно време нещо доста бързат и като че натрупат неверни ходове.

Това върви с цялостна мощ във всички европейски страни, скоро и у нас ще се пробват. Затова трансформират закони, тихомълком. Искат да отпадне криминализирането на педофилията…

Току-що разбрах и аз, че съм тръмпист и притежател на вагина! Ти да видиш! В този ред на мисли съм притежател и на междинен пръст! Всъщност на два!

От мненията излиза наяве още, че през днешния ден книгата е била спряна от продажба в магазините BigW.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР