Пишем наред. Няма значение дали нарушителят е от Пловдив, Пазарджик,

...
Пишем наред. Няма значение дали нарушителят е от Пловдив, Пазарджик,
Коментари Харесай

Шефът на Общинска охрана пред Марица: Пишем наред! Няма ...

Пишем наред. Няма значение дали нарушителят е от Пловдив, Пазарджик, Смолян или различен град. Няма избирателност, вършим си работата. По-добре да се ядосват, че си я вършим, в сравнение с да се радват, че не я вършим. Това разяснява пред " Марица " шефът на " Общинска защита " в Пловдив Димитър Палашев във връзка обвиняванията на водач от Смолян, че санкции се лепят единствено на " пришълци ". 

" Няма удовлетворени от нашата работа. Едните недоволстват, че ги глобяваме, другите, че не глобяваме съответни извършители. Всяка заран на оперативка дублирам на чиновниците едно и също - глобяват се всички извършители наред ", уточни той. 

По мотив съответния проблем, Палашев уточни, че чиновниците получили сигнал за погрешно паркиране на ул. " Царевец ". Оттам отишли на ул. " Гергана ", където видяли, че смолянският водач е спрял на тротоара. " Имало е общо три коли. Служителите залепили стикер на неговата и на още една, а собственичката на третата кола, като видяла какво се случва, се качила и потеглила. Нашите чиновници вършат фотоси, от които е видно, че сега на глобяване е имало единствено три коли, а не както твърди подателят на сигнала - повече от 10 ", разяснява шефът на " Общинска защита " в Пловдив. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР