Писателят обяви, че планира книгата Ветровете на зимата да бъде

...
Писателят обяви, че планира книгата Ветровете на зимата да бъде
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин пише нов том на Игра на тронове

Писателят разгласи, че възнамерява книгата " Ветровете на зимата " да бъде издадена през идната година. Тя е шестата книга от поредицата " Песен за огън и лед ", върху която е основан сериалът, трансформирал се в сензация –  " Игра на тронове ". И макар че продукцията на HBO получи своя чакан край, почитателите на книгите към момента се надяват да схванат какво се случва с обичаните им герои съгласно истинския им създател.

71-годишният създател разгласява нов текст в персоналния си блок с име „ Писане, четене, писане “. В него споделя, че от Covid-19 му е дала опция да написа повече. Последните няколко месеца той прекарва самичък в усамотена хижа в гората и изцяло изолиран от света. " Трябва да призная, че след половин година пандемия, карантина и обществено разграничаване демонстрирам признаци на хижна тресчица... Но нямам тресчица. Да! Засега съм здрав, най-малко за човек, който не е във форма и е на 71 години. И върша всичко допустимо, с цел да остана здрав ", написа създателят в откровения си пост. 

В него споделя още, че е постигнал сериозен прогрес с „ Ветровете на зимата “. „ Вчера написах една глава, преди 3 дни – още една, предходната седмица – още една… Но не, това не значи, че книгата ще бъде приключена на следващия ден или оповестена идната седмица. Това ще бъде голяма книга и ми следва дълъг път “, споделя Мартин и предизвестява почитателите да не се доверяват на информация за книгите от съмнителни уеб сайтове.

Миналата година фентъзи даде обещание, че творбата ще излезе през лятото на 2020 година В блога си признава, че му се желае да можеше да написа по-бързо. „ През 1999 година, когато бях изчерпателен в основаването на „ Вихър от мечове “, пишех към 150 страници на месец. Опасявам се, че в никакъв случай повече няма да възвърна това движение. Когато поглеждам обратно, не съм сигурен по какъв начин съм съумял да го направя ”, написа още Мартин. 

„ Имам неприятни дни, които ме смъкват, и положителни, които ме издигат. Като цяло съм удовлетворен от метода, по който се развиват нещата “, приключва той. „ През множеството време сме единствено аз и Вестерос. Само от време на време навестявам други места в страниците на някоя страхотна книга. А в този момент ще помоля да ме извините. Аря се обажда. Мисля, че желае да убие някого. “

Автор: Каролина Касабова

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР