Писателят и бивш треньор на националния отбор по бокс Палми

...
Писателят и бивш треньор на националния отбор по бокс Палми
Коментари Харесай

Палми Ранчев: Целувката на Кобрата е като стоенето му на един крак срещу Кличко

Писателят и някогашен треньор на националния тим по бокс Палми Ранчев съпостави целувката на Кубрат Пулев със заставането му на един крайник в мача за международната купа против Владимир Кличко през 2014 година В предаването " Тази събота " Ранчев разяснява, че много неща към абсурда с репортерката Джени Суши са пресилени. Заради целувката лицензът на Кобрата за щата Калифорния бе краткотрайно лишен.

" Кубрат целуна момичето и се усмихна, както когато застана на един крайник след нокдауна против Кличко. Може би трябваше да я целуне по бузата, само че след този мач и тези седем рунда надали се е замислял къде да целуне някого ", сподели Ранчев.

" Боксьорът продължава да се боксира и след края на мача. Той не е същият човек, какъвто е бил преди мача. Няма полов намек, само че в Америка модата е такава - да търсят във всяко деяние някакво нарушаване на персоналното пространство. "

" Но тази целувка е от удивление, че мачът е приключил по този метод. Възхищение, че против себе си имаш едно усмихнато момиче. По този метод Кубрат целува живота, а не несъмнено момиче. Той по този начин целува успеха си. Това не е елементарна целувка, а жест и не е опит да минеш в нечия територия ", добави Ранчев.

Джени Суши и адвокатката Глория Олред, която се е занимавала с редица каузи за полов тормоз оттатък Океана, настояха за лишаване на лиценза на българския боксьор и дефинираха държанието му за " непоносимо ".

Американската журналистка, чието същинско име е Дженифър Равало, само че е известна с прозвището " Кралицата на голото суши ", съобщи, че се е срещнала с Пулев преди мача му против Богдан Дину в Калифорния. Това удостоверява думите на българина. След успеха тя направи изявление с Пулев, по време на което той я сграбчи за лицето и я е целуна по устните. Репортерката твърди, че по-късно Кубрат я е сграбчил и за задните елементи.

Суши удостовери, че е била на празненството на българските боксьори след церемония вечерта в Коста Меса. Но съобщи, че е отишла единствено, с цел да прави служебните си отговорности и да вземе изявленията от присъстващите.

Това опонира на изказванията на Кубрат и Тервел Пулеви, че тя е посочила фамилиарност и с други мъже по време на празненството след успехите им.

btvnovinite.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР