Писателят Христо Стоянов с доста интересно мнение във фейсбук относно

...
Писателят Христо Стоянов с доста интересно мнение във фейсбук относно
Коментари Харесай

Наш писател: Антиваксърите са като хомосексуалисти, които парадират със своята различност

 Писателят Христо Стоянов с много забавно мнение във фейсбук по отношение на болшинството антиваксъри у нас. Публикуваме мнението му без редакторска интервенция.

АНТИВАКСЪРСТВОТО КАТО ФИЛОСОФИЯ НА БЕЗИДЕЙНОТО КАМИКАДЗЕ, или МАСОВА ЕКЗЕКУЦИЯ ОТ ИДИОТИ

НЕваксинираните на естествена гибел даже не могат да разчитат. НЕваксинацията е форма на евтаназия сега. Лошото е, че завличат и почтени със себе си... Разбирам да си играят със гибелта тогава, когато не увличат в тази игра и околните си - родители, деца, сътрудници, другари... Колко по-малко инфектирани би имало, в случай че неимунизираните, антиваксърите се оттеглен групово от живота ни...

Не напълно от живота, но най-малко от нашия... Антиваксърите ми наподобяват на хомосексуалистите, които показват своята различност в общество, където никой не им не разрешава тази различност. Демонстрирането на тази различност е неморална толкоз, колкото обществен сексуален акт сред хетеросексуални. Демонстрирането на хомосексуализъм също е налагане на философия на НЕживот - тъй като този вид еднополови връзки са НЕрепродоктивни. Затова не е демонстриране на гибел, а на НЕживот. Защото животът се ражда биологически сред разнополови.

Само че АНТИваксърите проповядват не философията на НЕживот, т.е., на отнемане от живот без той да е съществувал, а заразяване със гибел. АНТИваксърът лишава животи, не лишава от живот. Тази философия на НЕживот не е репродуктивна. Тя не е част от еволюцията.

Тя е опит да се прекъсне еволюцията. Антиваксърството като опит на камикадзето да унищожи... Но, до момента в който камикадзето със себе си с изключение на хора унищожава и артефакти, здания, техника, тези камикадзета унищожават единствено човешки животи... Нека да помислим върху това. Дали пък АНТИваксърството не е придвижване на всеобщи убийци за легализиране на всеобщата екзекуция...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР