Писателката Мария Лалева се завръща с нова книга, като изданието

...
Писателката Мария Лалева се завръща с нова книга, като изданието
Коментари Харесай

“Пасиансът на архангелите” – Мария Лалева

Писателката Мария Лалева се завръща с нова книга, като изданието носи заглавието „ Пасиансът на архангелите “ и излиза на 15 октомври.

В нея се споделя за семейство, въвлечено в поредност от спорове, секрети, обрати, мистерии и суеверия.

Героинята в книгата минава през голям брой тествания, срещи и раздели. Съдбата ѝ е отредила дарбата да разгадава стъпките на индивида, редейки пасианс с тесте старинни странни карти, и да разкрива отклоненията на хората от предначертания проект на душите им. Животът я сблъсква с рождената майка на двете ѝ осиновени дъщери, на която тя разкрива тайните си, преди да почине.

Огромна роля в историята изиграва изхвърленото на улицата куче, което не просто избавя живота на един от основните герои, само че и го предизвика да открие същинските полезности в живота.

Мария Лалева става известна откакто излиза първият й разказ ” Живот в скалите ”. Само за три месеца той се трансформира в бестселър на годината, съгласно класацията на книжарници ” Хеликон ”.  „ Живот в скалите “ е продаден в тираж над 120 000 екземпляра и продължава да е в класациите за най-продавани книги.

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР