Писането вдъхновява, а написаното остава! Днес ви срещаме с Биляна

...
Писането вдъхновява, а написаното остава! Днес ви срещаме с Биляна
Коментари Харесай

Биляна Йотовска: В днешно време семейството е лукс, предвид фалшът, който ни заобикаля

Писането въодушевява, а написаното остава!

Днес ви срещаме с Биляна Йотовска - фитнес модел, публицист и инфлуенсър.  Тя ще бъде специфичен посетител във вълнуващото ни събитие  " Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра ".  В извънредното събитие, което отразява любовта ни към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната диря, което всяка една жена има силата да остави след себе си, ще вземат присъединяване също инфлуенсърите Ева Веселинова и Мари Константин.  Събитието ще се организира на 18-ти юли (вторник) от 19h. в Culture Beat Club (София, на гърба на НДК).  Входът е свободен, а местата са лимитирани!

С кое от достиженията си се гордееш най-вече?

Ако приказваме в професионален проект - несъмнено спечелването на купата “Flex Bikini model search ” - това е най-престижният фитнес конкурс в света. Спечелих първо място в конкуренция сред 50 участнички от целия свят. Конкурсът се организира на сцената мистър Олимпия в Лас Вегас.

В персонален проект - това, че имам крепко и щастливо семейство. С Митко сме дружно от 20 години и имаме прелестна щерка - Никол. Бих споделила, че в днешно време фамилията е лукс… поради фалшът, който ни заобикаля.

Без какво не можеш да изкараш деня си?

Без телефона си, тъй като работата ми е обвързвана главно с него. И без вода хах, определено…

Лесно ли идва при теб вдъхновението да създаваш наличие или е комплициран развой?

Бих сподели, че елементарно се въодушевявам. Все отново съм креативна натура, като човек приключил Художествената академия.

А кои са твоите обичани дами инфлуенсъри?

Успелите дами в професионален и персонален проект. Няма да загатвам съответни имена... Харесват ми личностите, които съумяват с образеца си да стимулират почитателите си. Тези, които са откровени и лоялни към аудиторията си. Хората, постигнали действителни триумфи и споделящи свястно наличие.

Ще ни издадеш ли нещо за себе си, което малко хора знаят?

Хората, които ме следват в обществените медии, ме познават добре. За приятелите ми е ясно… Може би малко хора знаят, че от дребна групирам салфетки и имам страхотна сбирка! Да!

Кое е мястото, на което се чувстваш най-комфортно?

У дома и на плажа! Обожавам екзотичните дестинации и лятото през зимата…

Кое облекло те кара да се чувстваш най-уверена?

Зависи от обстановката. За всяка се изисква подобаващ аутфит. Да ви кажа, усещам се добре, когато съм облечена в личния си бранд, тъй като знам пътя по основаването на всяко произведение и вниманието, с което е създадено.

Намираш ли задоволително време за себе си?

Не постоянно, имам много натоварени интервали около работата, свързана с марката ми, само че се старая на уравновесявам.

Храната, без която не можеш е...?

Плодове!

С една дума: инфлуенсър за теб е…?

Една дума не е задоволителна! Лидер на мнение, човек, който въодушевява, мотивира и дава пример!

 edna Edna.bg

Благодарим на , с чиято поддръжка се случва това вдъхновяващо събитие!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР