Пирин официално се раздели с петима футболисти от отбора. Орлелата

...
Пирин официално се раздели с петима футболисти от отбора. Орлелата
Коментари Харесай

Масова чистка в отбор от efbet Лига

Пирин публично се раздели с петима футболисти от тима. " Орлелата " оповестиха разлъка с Николай Бодуров, Станислав Костов, Китан Василев, Юлиян Попев и Емил Янчев. От клуба разкриха, че повода за раздялата е незаводовлителното показване на тима. 

" Ръководството на ФК Пирин дефинира цялостното показване на тима до този миг като извънредно незадоволително. 

Това е повода клубът да предприеме поредност от ограничения за постигането на главната цел, сложена пред отбора през този сезон - опазване на елитния му статут. Като част от тези ограничения се приема привличането на нови футболисти, само че и освобождението от досегашния състав на някои от тях. 

В тази връзка ФК Пирин оповестява, че повече няма да разчита на Николай Бодуров, Станислав Костов, Китан Василев, Юлиян Попев и Емил Янчев. Благодарим сърдечно на всеки един от тях и отправяваме пожелания за здраве и бъдещи триумфи! 

Клубът показва специфични благодарности към капитана Бодуров за цялостния му принос и най-много за това, че бе един от стожерите на тима, завърнал се в Първа лига, както и към Юлиян Попев и Станислав Костов, които със своята сърцата игра през годините, оставиха трайна диря в историята на нашия тим. 

В края, само че не на последно място, благодарим за поддръжката на нашите последователи.

Надяваме се, че тази поддръжка ще продължи и отсега нататък, както и че дружно ще имаме повече мотиви за " зелена " наслада ", написаха от клуба. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР