Пирин Благоевград и Славия завършиха 0:0 в последния мач от

...
Пирин Благоевград и Славия завършиха 0:0 в последния мач от
Коментари Харесай

Съдиите спряха Пирин в дербито със Славия

Пирин Благоевград и Славия приключиха 0:0 в последния мач от 23 кръг на родната Първа лига, като умерено можем да заявим, че съдийството способства за безрезултатния дуел.

Красен Георгиев и сътрудниците му обаче не могат да бъдат винени за нескопосаните отигравания на футболистите на терена и по-скоро сме склонни да ги поздравим за работата, колкото и рядко това да се случва за български рефери.

Първо Станислав Костов видя по какъв начин попадението му бе анулирано в края на първата част, тъй като бе зад тила на отбраната, когато кълбото го откри на няколко метра от вратата, а по-късно Светослав Дяков бе изпъден за втори жълт картон в 67'. Капитанът на „ орлетата “ даже си разреши псувни и хули по адрес на Георгиев, само че всички повторения ни убедиха, че застъпването му на противника не заслужаваше нищо повече или по-малко от публично предизвестие, а фактът, че това е второ такова за него, означаваше, че той е време да се запъти към душовете.

Славия в това време си върна петото място с тази точка, защото може да разчита на по-добрата си голова разлика по отношение на Левски, до момента в който Пирин остава в зоната на изпадащите, само че към този момент серията без проваляне се усили на 6 срещи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР