Пиесата В очакване на Годо“ е много приложима към днешния

...
Пиесата В очакване на Годо“ е много приложима към днешния
Коментари Харесай

Венцислав Мицов: У нас всеки протестен лидер иска да е директор на водопад



Пиесата „ В очакване на Годо “ е доста използвана към днешния ден. Ние всички чакаме Годо, сподели пред БНР Венцислав Мицов, музикант и учител, някогашен общински консултант, а преди време и част от политическия план „ Глас национален “.
В България всеки, който си постави етикета „ протестен “, влиза в тази серпантина на самообичането и самодостатъчността, акцентира той.

„ Всички протестни партии, които влязоха в Народното събрание, още веднъж реализираха същото, което постоянно са реализирали всички протестни партии – всяка една от протестните партии, когато влезе в лоното на протестна партия, излъчва водачи, които се самообичат ужасно, те обожават да се гледат заран в огледалото, те са си самодостатъчни. И още веднъж с протестните партии се случва същото, което постоянно се е случвало с тях – всеки от тях желае да е той шефът на водопада, който се спуска и пада някъде в нищото . “

Ако по този начин не престават нещата, ще вървим на още едни избори, счита Мицов.

„ Голямата драма, в случай че би трябвало да теглим чертата, излизайки от Има Такъв Народ, от ИМВ и всичките, които в този момент диктуват тренда в политиката е, че гласуващите са ужасно малко. Ние  нямаме представителна народна власт и това е изрично видно . “

„ Това, че сега  Слави претопля остарели манджи и ги предлага за министър-председатели , също ми е проблем “, разяснява Венцислав Мицов в предаването „ Хоризонт до обед “. 

„ Винаги съм казвал, че в България изборите се печелят по малкия екран и това е реалност “, напомни той и добави, че зад „ ИТН “ стои доста дълъг и сполучлив шоу артикул.

Част от въпросите на референдума са нездравословни и рискови и ще доведат до дву-, най-много до трипартийна система, уточни още музикантът. 

 Венци Мицов

Мицов, който пристигна в студиото на „ Хоризонт “ с шапка на НАСА, подарена му преди години, означи, че в тази страна живеят визионери, „ тъй като очевидно се борим с същинските проблеми, които имаме, с някаква нова галактическа стратегия “.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР