Пиесата Малки красиви неща събира в загадъчна игра четирима талантливи

...
Пиесата Малки красиви неща събира в загадъчна игра четирима талантливи
Коментари Харесай

Малки красиви неща“ събира в загадъчна игра Владимир Михайлов, Маргита Гошева, Бойко Кръстанов и Каталин Старейшинска

Пиесата „ Малки красиви неща ” събира в загадъчна игра четирима надарени и харизматични артисти - Бойко Кръстанов, Владимир Михайлов, Каталин Старейшинска и Маргита Гошева, научи Lupa.bg. Пиесата, която за пръв път се слага в България, е по известната едноименна книга на Шерил Стрейд - разтърсващ алманах с интимни истории като прорез на човешки ориси в недопечен и достоверен тип. " Малки красиви неща " събира зашеметяващо написани текстове за всичко - от секса и любовта до тъгите на загубата. За сцена пиесата е приспособена от Ния Вардалос, а режисьор на българската режисура е Кристина Беломорска.

Премиерните дати на „ Малки красиви неща ” са на 10-ти и 24-ти ноември в Théatro оттук канала, научи още Lupa.bg. Героите на Бойко Кръстанов, Владимир Михайлов, Каталин Старейшинска и Маргита Гошева ще влязат в самобитен психически разбор на човешките фантазии, очаквания, любови, страхове, болки и премеждия.

Вдъхновена от трансформиралата се във феномен анонимна онлайн графа за препоръки „ Dear Sugar “, пиесата ни сблъсква с действителните истории на хора изправени пред разнообразни житейски компликации, търсещи препоръки от Шугар – мистериозен и умен глас, който през своите персонални истории дава вяра и мощ. Анонимният глас съумява да отговори на десетки въпроси, свързани с любовта, загубата, гибелта, страха и смисъла на живота. Само един въпрос остава без отговор: Кой в реалност е Шугар?

Пиесата „ Малки красиви неща “ ни води в онази загадъчна вечер, изпълнена с доста откровеност, възприятие за комизъм и изненади, в която Шугар провежда особено представление-игра, с цел да смъкна маската на анонимността и да даде единственото нещо, което към този момент желаят всички – своето същинско име.



Плакат: Теодора Симова, фотограф: Николай Бекярски

Защо е толкоз мъчно да приказваме за тези неща, от които ни боли и от които ни е боязън? Защо не можем да споделим възприятията си?

Защо не съумяваме да забележим себе си по този начин, както ни виждат тези, които ни обичат, и за какво не можем да продължим напред, когато сме изгубили най-важното в живота си? Това са единствено част от въпросите, които задава представлението и на които, може би, Шугар дава отговори. Какви са те – ще разберете, в случай че гледате спектакъла, споделят от екипа.

Преводът на пиесата „ Малки красиви неща ” е на Радослав Петкашев, сценографията е на Михаела Добрева, композитор е Давид Кокончев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР