Актрисата Стефани Лечева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор

...
Актрисата Стефани Лечева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор
Коментари Харесай

Актриса наследи на поста скандалния диригент Левон Манукян

Актрисата Стефани Лечева е назначена за краткотрайно изпълняваща длъжността шеф на Театрално-музикалния и филхармоничен център в Разград. Тя незабавно е почнала работа за решение проблемите на културния институт. Лечева замества на поста скандално известния диригент Левон Манукян, който бе задържан и в следствие освободен под гаранция от 50 000 лв.. Той е обвинен за фиктивни назначения и е обвинен за източването на държавни средства в големи размери.

Стефани Лечева е приключила НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ”, компетентност „ Актьорско майсторство ”, в класа на проф. Елена Баева. Започва креативната си биография в Драматичния спектакъл „ Сава Доброплодни “ в Силистра, по-късно продължава в трупата на шуменския спектакъл. В креативната си биография има над 100 функции.

Стефани Лечева е приключила през 1991 година НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ”, компетентност „ Актьорско майсторство ” в класа на проф. Елена Баева.

В креативната си биография има над 100 функции. Професионалните задължения на актрисата Стефани Лечева през годините вървят паралелно с редица участия в концертни изяви, показване на книги от разнообразни създатели и други културни събития в градовете – Силистра, Варна, Плевен, София, Разград, Шумен и други.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР