Пиенето на вода е едно от най-добрите неща, които можете

...
Пиенето на вода е едно от най-добрите неща, които можете
Коментари Харесай

Чаша топла вода ще ви предпази от 20 болести

Пиенето на вода е едно от най-хубавите неща, които можете да извършите за вашето здраве, настояват лекарите. Водата действа като смазка, разтворител, амортисьор и строителен материал, с цел да поддържа всичките ви органи здрави и всички системи да работят безпроблемно. Но има ли значение температурата на тази вода? Популярен „ здравен съвет “ е да започнете деня си с чаша топла вода, казвайки, че това може да докара до по-големи изгоди от пиенето на вода със стайна температура.
Важно е да останеш хидратиран, само че не трябва да прекалявате с приемът на вода. Пийте толкоз, колкото сте ви се пие и не се насилвайте. Прекомерният банкет на вода може да докара до хипонатриемия, рисков дисбаланс на електролитите, който може да докара до сърдечни проблеми.
 Вижте по какъв начин наподобява жена, която от 5 години не е пила вода (СНИМКИ) Вижте по какъв начин наподобява жена, която от 5 години не е пила вода (СНИМКИ)
Житeлкa нa Тaйлaнд cпря дa пиe вoдa прeди пет гoдини. Прoтивнo нa oбщoприeтoтo cхвaщaнe зa нeoбхoдимocттa oт приeм нa чиcтa вoдa, млaдa...
Също по този начин е значимо да бъдете умерени с температурата на вашата „ гореща “ вода. Пиенето на доста топли питиета - над 65 градуса по Целзий - е канцерогенно за хората. За да избегнете увреждане на епителните кафези в устата и гърлото от гореща вода, поддържайте напитките си под 48 градуса.
Ако водата кипи, не забравяйте да й осигурите задоволително време да се охлади, преди да пиете.
Само по себе си потреблението на гореща вода няма да ви накара да отслабнете, само че може да усили възприятието ви на задоволеност, което би понижило апетита ви и по този метод ще ядете по-малко. Освен това тялото би трябвало да употребява спомагателна сила за изстудяване на горещите течности или за стопляне на студени, което ви оказва помощ да изгорите няколко спомагателни калории. Горещата вода с изцеден лимон може да бъде и добър инструмент за намаляване, в случай че я употребявате, с цел да замените калорична гореща утринна напитка, като кафе със захар или чай със сметана.
Чаша гореща вода ще ви отърве от мощно главоболие, ще облекчи астмата, бронхита и артрита. Отличен резултат има и при страдащи от гастрит и диабет, при хора с проблематични бъбреци или с менингит.
 Пет удивителни изгоди от ежедневното пиянство на вода с лимон Пет удивителни изгоди от ежедневното пиянство на вода с лимон
Докато работите от у дома, контролът върху здравето ви може да бъде сложна задача. Сядате на компютъра сутринта и забравяте да станете,...
При всекидневно пиянство на топла вода преди хранене заран се уравновесяват индикаторите на кръвното. Подмладяващият резултат няма да закъснее.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР