[Piedo] Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Пазарувайте онлайн на piedo.bg

...
[Piedo] Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Пазарувайте онлайн на piedo.bg
Коментари Харесай

Обуй ме с Froddo

[Piedo]
Увеличаване
Преглед на оригинала Смаляване
Пазарувайте онлайн на piedo.bg или посетете на място:
София, бул. " Патриарх Евтимий " 63
София, ул. " Йосиф В. Гурко " 62
Пловдив,, ул. " Йоаким Груев " 38
Froddo наподобява на име на анимационен воин. Всъщност обаче е световнопризната хърватска марка за детски и тийнеджърски обувки. Froddo има задачата детските крачета да вървят устойчиво с красиви, потребни за носене и качествени обувки. Освен това разполага с специалисти, които знаят какво е добре да имаме поради, когато избираме нови обувки на детето си. В името на дългите преходи, откривателството, здравето, естетиката и родителското успокоение ви споделяме техните препоръки.

Възрастта на детето
Всеки стадий от растежа има своите условия. Обувките на новородените би трябвало да са напълно от естествени материали - памук, вълна и кожа, без твърда подметка. Деликатните бебешки крачета имат главно хрущял, по тази причина изискват меки обувки, които обезпечават и добра проветривост. Обувките за дребните деца би трябвало да омекотяват стъпването, да са направени от дишащи материали и да обезпечат опора на петата и глезена. По-големите деца имат потребност от повече поддръжка и непоклатимост, по тази причина е нужно обувките да са задоволително твърди в региона на петата и глезена.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Материалът, от който са направени обувките
Детските крайници се потят два-три пъти повече от тези на възрастните. Ако краката са сухи, ще са защитени от напредък на бактерии и гъбички, които предизвикват вмирисване на ходилата и обувките. Най-добрите материали за обувките на детето са естествените - кожа, памучен текстил или вълна. Те разрешават на въздуха да циркулира и предотвратяват задържането на влага, а са и податливи към измененията на стъпалото денем.

Точен размер и широчина
При проба децата би трябвало да са изправени, като тежестта им е отмерено разпределено върху краката, а пръстите им са естествено ситуирани. За растежа и комфорта са нужни към 12 мм разстояние сред най-дългия пръст и края на обувката, в никакъв случай по-малко от 7мм. Пробвайте дали можете да поставите един пръст сред петата и задната част на обувката. Натискането върху горната част на обувката ще разкрие къде са ситуирани пръстите - те би трябвало да могат да се движат свободно. Стискането на материала за обувки в профил ще покаже дали ширината на обувката е задоволителна. След свалянето на обувките не би трябвало да остават следи по краката на детето,. Няма потребност то да минава през интервал на " oчупване " на обувките.

Магазини Piedo оферират още ортопедични стелки за възрастни и деца, комфортни и качествени дасмки и мъжки ортопедични и анатомични обувки, както и безвъзмездна компютърна диагностика на американската компания Aetrex.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР