Пиарите на Румен Радев са впрегнали всички сили, за да

...
Пиарите на Румен Радев са впрегнали всички сили, за да
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Румен Радев пръска десетки хиляди левове за скъпа реклама насред кризата - кой плаща луксозните билбордове из София и по магистралите

Пиарите на Румен Радев са впрегнали всички сили, с цел да излъскат до искра предизборния имидж на провалилия се президент. с лика на Радев " греят " под път и над път - в столицата и по родните автомагистрали. " С вас съм президент! ", декларира ухилен Радев, а хората се питат кой му измисли този слоган - навръх него, който раздели общество, политици, страна. Който погази Конституцията и мина всевъзможни граници и за който вторият президентски пост е единствена самоцел. Скъпите са безпричинно и грозно светотатство на фона на черната статистика на коронавирус пандемията. Здравната система рухна, унищожена от некадърното протеже на Радев - Стойчо Кацаров. Но диктаторите имат обичана фраза " Целта оправдава средствата ". И Румен Радев не прави изключение.
свързани новини77586на 01.10.2021
Ето и коментара на Андрей Червенков във Facebook, предизвикан от лъскавите на държавния ни глава:

За една седмица стотици с лика на Радев изникнаха като гъби единствено в София. Паната са купени на най-централните места в Столицата – изходите и входовете на града, булеварда към летището, даже най-скъпарските като тези на така наречен държавно трасе по бул. България.

Кои хора от Инициативния му комитет са дали такива големи суми? По груби сметки – към 150 борда (билборда, мегаборда, пана) на топ места по 1000 лв. без Данък добавена стойност на седмица е приблизително 150 000 лв.. За 4 седмици е 600 000 лв. без Данък добавена стойност. Това е единствено в София и единствено бордове!!! Досега няма никаква бистрота, от кое място са пристигнали парите при Радев. Кой ги е дал? Кои лица финансират акцията? Възможно ли е да има връзка със седем месеца длъжностен кабинет, където доста хора станаха богати от публични поръчки, бордове, назначения на основни постове.
свързани новини130338на 17.09.2021
Президентът на левите хора, а? Че то и десните не вършат такива скъпи акции. Да покаже с документи по какъв начин се финансира.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР