Пиар експертът Арман Бабикян коментира в 12+3 политическите измерения на

...
Пиар експертът Арман Бабикян коментира в 12+3 политическите измерения на
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Дебатите за бюджета се ограничават с взаимни обвинения

Пиар специалистът Арман Бабикян разяснява в " 12+3 " политическите измерения на фискалната рамка.

Това е имитация на предходни бюджети, рамката на 2018-а е проект за деяние. Единственото, което би трябвало да спомене, е увеличението на някои заплати, най-много на учителите, означи Бабикян.

Скандалът за опазването на здравето беше доста сериозен в пленарна зала и имаше учредения. Не може в конституцията да са ти обезпечени съществени права, а някой да стопира въвеждането на най-новите достижения във фармацията, което дава късмет за живот на доста български жители. За мен това е проблем на взаимоотншенията власт и гласоподаватели, не е ляв или десен проблем. Оказва се, че част от народа няма право на живот, тъй като представителите на народа не знаят по какъв начин да спрат течовете в системата. Със силата на химикала на счетоводителя се зачертава животът на български жители. Вече има претенции от жители до президента Радев за несъгласие навръх тези текстове на закона, сподели Бабикян.

Той разяснява острия звук в Народното събрание:

Спор с причини е потребен, в случай че от него произтекат взаимни отстъпки. Това значи по-добър стопански резултат, по-добър публичен артикул. На този стадий в огромната си част дебатите за бюджета съставляват единствено взаимни обвинявания. Дори и най-рационалните оферти бяха отхвърлени. Мнозинството държи да показва, че е болшинство - а малцинството - че болшинството не е право във всички случаи. Полезността на подобен спор е в общата изгода за стопанската система.

Цялото интевю чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР