Пхенян. Върховният лидер Ким Чен-ун изглежда по-слаб от всякога, появявайки

...
Пхенян. Върховният лидер Ким Чен-ун изглежда по-слаб от всякога, появявайки
Коментари Харесай

The Mirror: Ким Чен-ун е отслабнал повече от всякога

Пхенян. Върховният водач Ким Чен-ун наподобява по-слаб от всеки път, появявайки се в пропагандно предаване, написа английският вестник The Mirror .

Здравето на младия властнически водач провокира международен спор на фона на възбраната севернокорейците да не разискват новия образ на 37-годишния си водач.

Той е бил забелязан с доста свободно прилепнало яке и непотребната кожа, увиснала към врата му по време на честванията на Деня на младостта в Пхенян.

Носещ бяла риза по време на телевизионната си изява, той е показан да върви пред естрада, цялостна със стотици възпитаници. Става ясно, че е изгубил 44 кг за една година.

Здравето му е мощно обсъждано с отчети, в които се твърди, че той скрито е посещавал курорт, откакто помощниците са се тормозили поради тежестта му.

Имаше и други догатки, че му е сложена стомашна лента и хипотетичните му здравословни проблеми оставят някои в страната „ с разрушено сърце “.

Слуховете за здравето на Ким принудиха Пхенян да забрани клюките за тежестта му по -рано тази година.

Разпространението на клюки, спекулиращи за здравето му, се счита за държавна измяна от държавното управление, сподели неназован източник пред подкрепяния от Съединени американски щати уеб страница Radio Free Asia.

Смята се, че персоналният му живот е отвън границите на строго следените държавни медии в Северна Корея. Той даже в никакъв случай не е казвал дали и какъв брой деца има разяснява британският таблоид.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР