ПГ на ГЕРБ коментираха в НС Плана за възстановяване. Томислав

...
ПГ на ГЕРБ коментираха в НС Плана за възстановяване. Томислав
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ с коментар за Плана за възстановяване: Лъже ли Кирил Петков, че го е пратил в ЕК, а ако го е пратил защо никой нищо не знае

ПГ на ГЕРБ разясниха в Народно събрание Плана за възобновяване. Томислав Дончев съобщи, че тематиката стои, а анализът демонстрира, че даже на следващия ден да имаме утвърден проект, парите ще доближат до тези, които ги чакат, в средата на идната година. България е съдбовно закъсняла. А 2023 година ние би трябвало да сме договорили всичко, отсече Томислав Дончев.

Петков отговори, че Планът е предаден на Европейска комисия сега и тя го преглежда. Ако това е правилно, министър председателят незаавно би трябвало да изясни котга какво е изпратено в Европейска комисия. Самото допускане, че някой си е разрешил да прати в комисията нещо, което не е утвърдено тук и виждано, е безсрамие. Второто е проектът въобще да не е пращан в комисията и тази имитация да е неистина. Разчитам да разберем кое е истината и излъгал ли е министър-председателят, уточни Биков.

Не можах да схвана какво отговори Гроздан Караджов - че продължава да употребява процедурата по Хемус ли, сподели още Дончев.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР