ПФК Левски публикува второ предупреждение към Изпълкома на Българския футболен

...
ПФК Левски публикува второ предупреждение към Изпълкома на Българския футболен
Коментари Харесай

Нов ултиматум от Левски към Боби Михайлов: Свикайте конгрес или ще го направим ние

ПФК " Левски " разгласява второ предизвестие към Изпълкома на Българския футболен съюз с апел да се свика бърз конгрес за избор на ново управление.

" През последните повече от 15 години, Вие освен не решихте, а задълбочихте проблемите пред българския футбол, като превърнахте България в една от най-изостаналите страни във футболна Европа ", се споделя в новото обръщение на екипа на Наско Сираков.

Той упорства БФС да задейства процедурата по привикване на нов избирателен конгрес до 20 декември 2022 година, който този път " да се организира транспарантно и почтено и да сложи основите на нов вид ръководство в българския футбол ".

" В противоположен случай ще го създадем ние, по всички правила на закона и Устава на БФС, които, бъдете сигурни, добре познаваме ", споделят от " Левски ".

Това е вторият безусловен зов на клуба към Изпълкома на Боби Михайлов за последните два дни.

Във вторник сините приканиха за цялостна промяна на управлението на Българския футболен съюз, като упорстват за " радикални ограничения за излекуване и развиване " на българския футбол.

Намесата на екипа на Наско Сираков в огромния спор за управлението на БФС може да се окаже съдбоносна за бъдещето на съюза.

Именно Сираков беше индивидът, който през октомври 2021 година наклони везните в интерес на преизбирането на Борислав Михайлов против Димитър Бербатов. Тогава той се стимулира с думите, че " не може да загърби елементарно едно 40-годишно другарство ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР