ПФК Левски призова за пълна смяна на ръководството на Българския

...
ПФК Левски призова за пълна смяна на ръководството на Българския
Коментари Харесай

Левски поиска пълна смяна в БФС заради корупция от най-ниско до най-високо ниво

ПФК " Левски " прикани за цялостна промяна на управлението на Българския футболен съюз, като упорстват за " радикални ограничения за излекуване и развиване " на българския футбол.

" Настоящото управление на Българския футболен съюз е пропито от зависимости и се толерират корупционни практики от най-ниско до най-високо равнище. То потвърди по безспорен метод, че не работи за развиването на футбола, а за избрани футболни клубове и в личен интерес ", се споделя в позицията на столичния тим.

Намесата на екипа на Наско Сираков в огромния спор за управлението на БФС може да се окаже съдбоносна за бъдещето на съюза.
Именно Сираков беше индивидът, който през октомври 2021 година наклони везните в интерес на преизбирането на Борислав Михайлов против Димитър Бербатов. Тогава той се стимулира с думите, че " ".Конгресът, който беше охраняван от прословутата " Делта гард ", приключи със скандално решение, при което, макар че не събра нужните гласове за победа от първи тур.Камен Костадинов, който ръководеше противоречивото съвещание в НДК, умря ненадейно през август 2022 година
Сега от " Левски " приканват да се свика ексклузивен конгрес на БФС при започване на 2023 година и " в същото време да се приключи омагьосаният кръг от каузи и обжалвания ".

" ПФК Левски “ ще поддържа подобен претендент, който показа краткосрочна, средносрочна и дълготрайна стратегия и визия за излекуване и развиване на футбола в България на всички равнища и във всички аспекти – детско-юношески футбол, съдийство, комисии, национални тимове, връзка с страна и общини и т.н, за осъществяването, на която е обезпечен непрекъснат обществен надзор ", се споделя още в позицията на клуба.
Това е следващият сигнал за неодобрение на " Левски " по отношение на БФС след септември 2022 година, когато тимът се възмути от наложено наказване против агитките след дербито с ЦСКА.Санкцията против тях беше облекчена в реакция на недоволството, само че Боби Михайлов разгласи, че бил " персонално афектиран " от декларацията на сините.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР