Пейо беше най-добрият човек, който познавам.“ Това са думите на

...
Пейо беше най-добрият човек, който познавам.“ Това са думите на
Коментари Харесай

Андрей Едрев: Пейо търпеше системен психически тормоз от жена си и тъща си

„ Пейо беше най-хубавият човек, който познавам. “ Това са думите на Андрей Едрев, който се оказа другар на убития от тъща си мъж. Бургазлията, нашумял преди години с присъединяване си в риалити шоуто „ Островът на изкушението “ и много скандални обстановки, добавя, че Пейо е търпял систематичен тормоз от брачната половинка си и майка ѝ. И точно добротата му го е погубила.

„ По мотив домашното принуждение.

Убит е от тъща си - изтъкнат посланик (Красимира Трифонова) и брачната половинка му Габриела Славова - претендент в листата на Политическа партия, в Бургас.

Пейо беше най-хубавият човек, който познавам и в случай че има случаи на домашно принуждение над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата го погуби. Той търпеше систематичен душевен тормоз от жена си и тъща си, до момента в който най-после не го убиха. Удушили са го и след това са запалили колата, с цел да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, съгласно медиите, спор за наставнически права. По новините споделиха, че въпросните обвинени били публични персони, по тази причина не желали публичност.

Снимка 1: Мадоната без младенеца

Снимка 2: Пейо Пеев, със зеления пуловер на принудител - удушен и разпален, “ написа той в обществената мрежа.



Припомняме, че тялото на мъжа беше намерено в гориста околност, в кола покрай хижа " Алеко ". Пейо първо е удушен, а палежът на колата е осъществен, с цел да бъдат заличени следи от убийството.

„ Под напън от майка ѝ Габриела не искаше той да има общо с детето. Става въпрос за завладяващ родител, “ сподели по-рано през днешния ден друга другарка на убития мъж. Тя е на мнение, че убийците му не би трябвало да бъдат в обществото.

Според криминалистът Ботьо Ботев закононарушението не е било планувано.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР