Певицата Весела Бонева, по-известна с артистичния псевдоним Vessy, ще озвучи

...
Певицата Весела Бонева, по-известна с артистичния псевдоним Vessy, ще озвучи
Коментари Харесай

Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в „Замръзналото кралство“

Певицата Весела Бонева, по-известна с артистичния псевдоним Vessy, ще озвучи непокорната героиня Анна от приключенската анимация „ Замръзналото кралство “ (Frozen), която излиза в кината у нас на 29 ноември. Всеки кинофен има късмет да се причисли към нея и озвучаващия екип на кино лентата, като взе участие в състезанието на Vbox7 до 16 октомври. От участниците се изисква да озвучат със лични реплики фрагменти от кино лентата и запишат гласа си на уеб страницата, а изборът ще бъде изработен от експертите в дублажното студио на кино лентата.

Главната героиня в „ Замръзналото кралство “ Анна е по-скоро дръзка, в сравнение с изискана. Тя постоянно първо работи, а след това мисли, само че пък е най-оптимистичният и грижлив човек в кралство Арендел. Анна откровено копнее да откри още веднъж пътя до сърцето на сестра си Елза, с която като деца са били доста близки. Когато Елза несъзнателно отприщва магическа загадка, която сковава кралство Арендел във безконечен студ, Анна се впуска в рисково премеждие, с цел да поправи стореното. Въоръжена само със своя кураж, неотстъпчивост и религия в другите, Анна е твърдо решена да избави кралството и фамилията си.

Сестра й, красивата, само че ледена Елза, ще чуем с гласа на Надежда Панайотова, озвучила и неустрашимата Рапунцел в „ Рапунцел и разбойникът “. Отстрани Елза наподобява уравновесена, величествена и студена, само че в действителност живее в непрекъснат боязън, защото се бори с мрачна загадка – родена е със силата да основава лед и сняг. Прекрасна заложба, само че и извънредно рискова. Преследвана от загатна за случая, в който магията й едвам не е погубила по-малката й сестра, Елза се е отдръпнала от света и посвещава всеки момент от деня в опити да потисне възходящите си сили.

Въпреки напъните й мощните безредици форсират отприщването на магията, която довява безконечна зима, и която тя няма сили да спре.

Решена да се оправи с връхлетялата ги неволя, Анна среща по пътя си няколко смели и колоритни другари, които ще й оказват помощ във вълнуващото премеждие за спасяването на „ Замръзналото кралство “ – планинеца Кристоф, неговия северен елен Свен и сърцатия снежен човек Олаф.

Кристоф, който ще чуем с гласа на Момчил Степанов, е същинско дете на природата - живее високо в планината и събира лед, с цел да го продава в кралство Арендел. Грубоват и непохватен, Кристоф е от мощните и съществени мъже, които следват личните си правила. Дори в профил да наподобява на отшелник, до него постоянно е най-хубавият му другар –верният елен Свен със сърце на лабрадор. Освен приятел на Кристоф, Свен е и неговата будна съвест, а също и този, който тегли шейната му без да каже и дума. Няколко недвусмислени изсумтявания нормално са му задоволителни, с цел да си съобщи мисълта. Животът му щеше да е просто прелестен, в случай че Кристоф спреше да имитира еленски, когато беседва с него (бездруго елените напълно не приказват така).

В премеждията на Анна се причислява и Олаф - най-приветливият снежен човек, който се разхожда в планините на Арендел и доста обича топлите обятия. Създаден от магическите сили на Елза, неговата любезност и странната му дарба да се саморазглобява, ще доведат дребната група приключенци до някои неуместни и смешни обстановки даже и в най-опасните моменти.

По пътя си Анна, Кристоф, Свен и Олаф ще се натъкнат на магии, ще срещнат мистични тролове и ще се изправят пред суровите стихии на зимата в конкуренцията с времето, с цел да спасят кралството.

Режисьори на „ Замръзналото кралство “ са Крис Бък ( “Тарзан “, “Всички на сърф “) и Дженифър Лий (сценарист на „ Разбивачът Ралф ”). Продуцент е Питър Дел Веко ( “Мечо Пух “, “Принцесата и Жабока “). Оригиналната музика към кино лентата е дело на огромните имена на Бродуей - носителя на „ Тони ” Робърт Лопес ( “The Book of Mormon, ” “Avenue Q ”) и Кристен Андерсън – Лопес ( “In Transit ”).

Официалната българска премиера на анимационната комедия „ Замръзналото кралство “ е на 29 ноември в кината на 3D и 2D.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР