Певицата Тейлър Суифт оглавява класацията на Билборд за албуми за

...
Певицата Тейлър Суифт оглавява класацията на Билборд за албуми за
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е начело на класацията за албуми на Билборд за втора поредна седмица

Певицата Тейлър Суифт оглавява класацията на " Билборд " за албуми за втора поредна седмица, заяви уеб сайтът на изданието. 

Тя е отпред с 1989 (Taylor's Version)- преиздадена версия на продукцията ѝ от 2014 г. 

За интервала на отчитане са продадени 245 000 еквивалентни единици от албума. 

Албумът 1989 (Taylor's Version) излезе на пазара на 27 октомври. Допълнителен подтик на продажбите даде и турнето на Суифт, което е в ход. 

На второ място в чарта е Чонгкук от пристан поп групата Би Ти Ес, която сега е в креативна пауза и част от членовете й отбиват наложителната си военна работа в Република Южна Кория. От дебютния му солов албум Golden за отчетния интервал са продадени 210 200 еквивалентни единици. Продукцията е на пазара от 3 ноември. 

На трето място е Дрейк с For All the Dogs, от който са продадени 72 000 продадени еквивалентни единици. Канадският рапър резервира позицията по отношение на подреждането отпреди седмица. 

В челната петица на чарта на " Билборд " за албуми място намира и Морган Уолън с One Thing at a Time. От него са продадени 65 000 еквивалентни единици, като тази седмица той се изкачва позиция в чарта.

Петата позиция в Билборд 200 е за Бед Бъни с албума Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Manana. От него са продадени 60 000 еквивалентни единици за отчетния интервал, като той слиза място по отношение на подреждането от предходната седмица, добавя Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР