Певицата София Георгиева, чиято звезда изгря в началото на новото

...
Певицата София Георгиева, чиято звезда изгря в началото на новото
Коментари Харесай

Изпълнителката на Син талисман предизвика катастрофа и пострада

Певицата София Георгиева, чиято звезда изгря при започване на новото хилядолетие с песента " Син амулет ", преди ден е претърпяла автомобилна злополука. Изпълнителката, която е единствената потърпевша в случая, сама заяви за него в обществените мрежи.

" Как си го мислих сутринта, а какво стана... Озовах се в болница след тежка челна злополука, без жертви, за което Благодаря на Бог ", написа тя в персоналния си Facebook профил.

Под обявата ѝ незабавно започнаха да се редят мнения от нейни фенове, изразяващи своята угриженост, които пожелаха да схванат повече за здравословното ѝ положение. В отговор тя ги успокои, обяснявайки им, че се усеща добре, макар че е призната с комоцио в здравно заведение, където ще остане под наблюдаване.

Часове по-късно, призовавайки потребителите на виртуалното пространство към деликатно и отговорно шофиране по пътищата, тя показа фотография на колата си, направена след удара, за който се твърди, че тя е провокирала. От фрагмента се вижда, че вредите по транспортното средство, засегнали предната му част, са много съществени.

" Цяло знамение е, че сме добре! ", гласи посланието към поста ѝ.

Малко преди този момент София качи в акаунта си две изображения, показващи болничната стая, в която е настанена, чиято окаяна конюнктура разказа с думите: " Майка плаче ". За сметка на това обаче тя посочи, че отношението и грижите, които получава от личния състав, са положителни.

Миналата година певицата показа онлайн видео, в което описа в детайли за сложния си живот, в който се бори с алкохолна взаимозависимост.

" Много изложих себе си преди 2 години. 20 години опазих облика си чист. Никъде не беше писало за мен нещо грозно, досега, в който на потегляне от митинг, който проведох, не ме спря полиция. Показаха ме в най-грозната ми светлина по малките екрани. Това смаза целия имидж, който съм градяла. Накрая се изложих и това още ми седи. Хванаха ме с 1.6 промила алкохол ", призна тогава тя. " Две години живях затворена от позор у дома, като Рапунцел. Карах колело и пиех ".

" Най-важното е да съградим себе си, изключително, когато равнището ти е над междинното. Когато съпротивата ти се показва, посредством приложимост на алкохол. Когато не можеш да поемеш социума. Тогава е елементарно да се изключим с чаша, две, пет... Аз още се боря с това. Все още пребивавам като Рапунцел ", разкри Георгиева.

" Когато сме мислещи хора и познаваме на доктрина правилата на днешния живот, доста мъчно прилагаме на практика смисъла. А той не постоянно може да бъде вкопчен в кариерата, смисълът е надълбоко в нас ", заключи тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР