Певицата Селена Гомес разкри пред aмериканската медийна организация NPR, че

...
Певицата Селена Гомес разкри пред aмериканската медийна организация NPR, че
Коментари Харесай

Селена Гомес шокира света с едно признание

Певицата Селена Гомес разкри пред aмериканската медийна организация NPR, че по време на връзката ѝ с Джъстин Бийбър се е чувствала като „ жертва на прочувствено принуждение “.

Певицата призна, че ѝ е лишило много време да стигне до това умозаключение и да приказва намерено по тази тематика.

„ Колкото и да не желая да приказвам за това през целия си живот, горда съм да призная, че в този момент съм по-силна от всеки път и най-сетне открих метод да мина през това с високо вдигната глава “.
 Селена Гомез и Джъстин Бийбър Gulliver/Getty Images
Интервюто продължава с въпрос, обвързван с най-голямата тайнственост към песента й „ Lose You To Love Me “ , а точно – дали е повлияна от връзките ѝ с канадския реализатор.-->

„ Чувствах, че имах много неизказани думи за връзката ни. Знаех, че би трябвало да намеря метод да кажа това, което желаех. Това не е ария, с която желая да покажа ненавист. Това е ария, с която желая да кажа – претърпях нещо хубаво и в никакъв случай няма да го отрека “.
 Селена Гомез и Джъстин Бийбър Gulliver/Getty Images

Селена Гомес и Джъстин Бийбър имаха връзка в интервала 2011-2018 година. Няколко месеца след финалната им разлъка, Бийбър изненада всички, като призна, че има връзка с модела Хейли Болдуин. Малко по-късно двамата подписаха брак.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР