Певицата с три внучета в Америка Естрадната звезда Нели Рангелова

...
Певицата с три внучета в Америка Естрадната звезда Нели Рангелова
Коментари Харесай

Тази известна българка крие, че е баба

Певицата с три внучета в Америка

Естрадната звезда Нели Рангелова е към този момент в тима на звездните баби. Певицата пазела настойчиво тайната, че с мъжа ѝ се радват на две внучета отдавна. Още по-любопитното е, че семейството им се усилва със скорострелни темпове и напълно скоро в фамилията ще проплаче и трето бебе, написа вестник Ретро.

Внуците на Рангелова са в действителност от трите дъщери на мъжа ѝ Жоро от неговия първи брак. С тях обаче тя била в чудесни връзки и ги приемала като свои лични деца. „ Ние сме доста огромно семейство. Слава Богу, че Жоро съумя през всичките тези години по този начин да направи нещата, че да запазим това. Той има три огромни дъщери – Гергана, Цветелина и Соня. Ние сме доста близки с девойките. Вече имаме и две внучета – момченце и момиченце. Очакваме и трето внуче в този момент, от най-малката му щерка Соня “, признава изпълнителката на „ Мой стих “.

Преди няколко месеца спретнали шеметна женитба на щерката Соня. Всичките деца на мъжа на Нели обаче живеят в Щатите и са американски гражданки дружно със фамилиите си. Идвали си в България през летните месеци, с цел да прекарват време с татко си и мащехата си. Противно на упованията, че Рангелова е във война с първата брачна половинка на Жоро, в действителност двете били близки приятелки. Рангелова е безапелационна, че не е била повода за разпада на първия брак на мъжа ѝ и не го е развеждала принудително, а той самичък е поискал да бъде с нея, въпреки към този момент да бил татко на три деца.

65-годишната певица има един наследник от Георги, който към момента не я е направил баба. „ Мартин навърши 27 години. Той е едно мъдро, интелигентно дете. Повечето си забавни качества може би ги е наследил от татко си. От мен не е взел пеенето. Мартин е студент, учи, занимава се с компютърни технологии. Все още не ми е довел бъдещата снаха “, разкрива певицата. Тя била търпелив родител и не се месела в персоналния живот на сина си. Не се срамувала от купата „ баба “, тъй като в никакъв случай не е имала комплекси на тематика възраст и външен тип. Нели е измежду малцината естрадни величия, които не се тормозят да споделят обществено годините си, евентуално тъй като наподобява все по-добре. Рангелова се грижи педантично за външността си, само че тя е плод на волята и напъните ѝ, а не на пластичната хирургия. Певицата се гневяла, че непрекъснато ѝ приписвали корекции по лицето и тялото, а в реалност нямала такива.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР