Певицата с пленителна усмивка Хилда Казасян гостува тази вечер на

...
Певицата с пленителна усмивка Хилда Казасян гостува тази вечер на
Коментари Харесай

Хилда Казасян гостува С усмивка на Ела тази вечер на Аполония



Певицата с пленителна усмивка Хилда Казасян гостува довечера на Аполония с последния си план " С усмивка за Ела Фицджералд ". Той беше показан през април и май посредством концерти в 7 града в страната, сред които и Бургас. С голяма респект, ентусиазъм и удивление Хилда извършва най-големите шлагери на именитата джаз певица. 

„ С усмивка за Ела “, както кръстих самото турне и самата концертна стратегия, това е, тъй като Христо Йоцов и Живко Петров направиха изключителни аранжименти, и като се изключи че са доста хубави, ние сме избрали най-популярните тематики, които е изпълнявала Ела Фицджералд. Те са изпълнявани безусловно милиони пъти по света, само че те съумяха да ги създадат безусловно разнообразни. Аз, когато чух първите, в действителност се изненадах, тъй като аз самата съм ги слушала десетки – стотици пъти! Това е нашето чувство за Ела Фицджералд. Защо с усмивка? Ами, тъй като тя носи благополучие, наслаждение.

На сцената дружно с Хилда Казасян феновете на джаза ще могат да видят и чуят музикантите Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов.

Концертът „ С усмивка за Ела Фицджералд " е довечера на амфитеатъра в Созопол от 21 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР