Певицата Роксана разкри причината за престоя си в болница. Роксана каза,

...
Певицата Роксана разкри причината за престоя си в болница.
Роксана каза,
Коментари Харесай

Роксана разкри защо е била в болница

Певицата Роксана разкри повода за престоя си в болница.

Роксана сподели, че е претърпяла интервенция на гласните струни в Турция, откакто по празниците сподели фотография от болничния си престой.

Певицата отхвърли появили се спекулации, че повода за престоя ѝ в здравното заведение е била предозиране с дрога или пък с съвременно средство за намаляване, пък и не мисли, че има доста сътрудници и колежки, които злоупотребяват и с двете.

" Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи популярност на подобен реализатор. Не мисля дори, че и всеобщо сътрудниците го вършат ", сподели хитовата изпълнителка.

Певицата отхвърли и слуховете, че чака бебе. Тя изясни, че е претърпяла интервенция в Турция поради киста в гърлото. Интервенцията е била наложителна, само че изпълнителката към този момент е в България и към този момент се възвръща добре.

" Операцията ми мина сполучливо, само че като цяло бях уплашена от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми оттук насетне, всички знаят че това е целият ми живот ", сподели още Роксана, представена от

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР