Певицата Никол Шерцингер отново се спря на изящен тоалет на

...
Певицата Никол Шерцингер отново се спря на изящен тоалет на
Коментари Харесай

ШОК! Никол Шерцингер изкопира първата дама на България...

Певицата Никол Шерцингер още веднъж се спря на елегантен тоалет на българската дизайнерка Невена Николова за празненство след връчването на премиите " Грами ". С рокля от същата материя и десен бе и президентската брачна половинка Десислава Радева на първата си интернационална аудиенция на срещата на на НАТО в Брюксел през 2017 година.

Бившото към този момент гадже на Григор Димитров се появи на празненството на музикалната компания HITCO с гальовен и в същото време видим тоалет с флорални претекстове. Ефирната материя отлично контрастираше на смуглата кожа на Шерцингер и ѝ придаваше пресен тип, написа dir.bg.



Преди време Десислава Радева също влезе в стилните летописи по време на първата си аудиенция като президентска брачна половинка на международен конгрес. Тоалетът не е еднакъв, само че атрактивният плат незабавно впечатлява.

Това не е първият път, в който Никол се появява с тоалет на Невена. Съвсем скоро тя разгласява кадър, до момента в който се приготвя за свое шоу, на който носеше чудесна рокля в бяло на българката.



Десислава Радева в Брюксел през 2017 година

Невена Николова е дизайнерка, която е разположена главно в Лондон. Тя е лингвист по обучение, само че на 27-годишна възраст открива същинското си предопределение. Освен звездите, които са запленени от стилните фешън решения, хубавите материи и оригиналността в дизайните на Невена, тя е обличала и нееднократно брачната половинка на президента Румен Радев - Десислава, по време на нейните задгранични визити.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР