Певицата Нели Рангелова преживя тежък удар. Изпълнителката загуби майка си

...
Певицата Нели Рангелова преживя тежък удар. Изпълнителката загуби майка си
Коментари Харесай

Нели Рангелова в траур, загуби майка си: Сбогом майчице!

Певицата Нели Рангелова претърпя тежък удар . Изпълнителката загуби майка си преди броени дни, а за похлупак научи за гибелта й в тв предаване, научи HotArena .

Изпълнителката бе поканена от Деси и Сашо като седмичен коментатор в „ Преди обед ”. За страдание тъкмо там разбра и че майка й е умряла, поради което й се наложи да напусне предаването.

Мъката е голяма за Рангелова, която бе извънредно привързана към майка си. Тя нееднократно е предложила на своята най-близка родственик да се реалокира в София, където да се грижи персонално за нея.

Родителката й обаче постоянно отказвала, защото предпочитала родната Монтана, където има просторна къща с двор. Нели от своя страна й осигурявала всичко належащо, само че за жалост не съумя да спре тъжния край.

Диабет стопи майката на певицата, въпреки дълги години тя да полагаше всички старания, с цел да й обезпечи квалитетно лекуване. Заболяването обаче е в тежка фаза и взема превес.

След гибелта й Нели счита да й посвети песента „ Обичам те, мамо ”, с която да й отдаде последна респект. Тя даже към този момент се е заела с тази своя задача.

Пръв, с цел да й сервира съболезнования, се обадил Георги Христов. Певецът от години е непосредствен другар и сътрудник на изпълнителката.

Двамата са извънредно близки, а и споделят обща тъга — неотдавна той самият също загуби майка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР