Певицата Мила се оказа първият домакин за тази седмица в

...
Певицата Мила се оказа първият домакин за тази седмица в
Коментари Харесай

Певицата Мила разказа как човек може да започне живота си с една заплата

Певицата Мила се оказа първият хазаин за тази седмица в " Черешката на тортата ". За да разчупят атмосферата участниците взеха решение, че ще е добре, в случай че се опознаят като всеки опише по нещо за себе си. Разбира се, първа трябваше да стартира домакинята на вечерята. 



от 18-годишна, когато се изнесох от у дома, а в този момент съм на 25 година, живят със супер доста съквартиранти, сменях доста квартири, живеех относително мизерно тук-там, цялостни с хора и събития. Сега пребивавам сама и в действителност е напълно друго да си самичък и това ми харесва, описа тя. 

Веднага, щом навърших 18 година се изнесох от вкъщи на нашите, въпреки че мисля, че трябваше да го направя по-рано. Но когато приключих учебно заведение имах пари от абитуриентския бал. Бях си събрала от роднините една заплата, с каквато можеш да започнеш живота си, разяснява тя. 

Завърших за актриса в НАТФИЗ, небрежно. Четири години учих. Когато учих, имах възприятието, че времето върви постепенно, само че на четвъртата година се изненадах какъв брой бързо мина времето, описа Мила. 

 Тъй като тази седмица задачата в кухнята е интернационална кухня, подготвих норвежка сьомга с италианска паста и ракийчица в края, с цел да може храната по-добре да се смели, показа вечерята си певицата. 

Десертът бе гарниран с бенгалски огън и пожелания и чийз кейк в насипно положение. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР