Певицата Михаела Маринова е сериозно обвързана с футболиста Александър Дюлгеров.

...
Певицата Михаела Маринова е сериозно обвързана с футболиста Александър Дюлгеров.
Коментари Харесай

Михаела Маринова Разкри Как Тествала Гаджето Си

Певицата Михаела Маринова е съществено обвързана с футболиста Александър Дюлгеров. Двамата разделят общо жилище, а Михаела твърди, че си наподобяват доста повече, в сравнение с би могло да се допуска, в случай че се съди единствено по специалностите им.

„ Любовта отдалече е спорт, който и аз упражнявам ”, споделя във връзка новото си парче Михаела Маринова. От няколко месеца приятелят ѝ играе във Велико Търново и се постанова да поддържат връзката си от разстояние. Оказва се, че задачата не е толкоз сложна, колкото първоначално се страхували. „ И двамата сме заети, виждаме се през десетина дни, само че те минават като два, тъй като това, с което се занимаваме, е забавно и запълва цялото ни време ”, споделя Михаела пред „ Уикенд ”.

Преди да допусне футболиста до себе си, младото момиче го подложило на забавен тест, с цел да е несъмнено, че ще си паснат. Заедно отишли на опера.

„ Реших, че по този метод ще схвана дали този човек е подготвен за връзка с мен, тъй като операта е част от моите ползи и метода ми на живот. Ако той не ги приема и харесва, ще ни е мъчно да бъдем дружно. Заведох го на „ Янините девет братя ” от Любомир Пипков. Това е опера, която продължава 3 часа. Александър освен устоя, само че и сподели, че му харесва. За самата мен беше мъчно, тъй като операта е доста тежка и като музика, и като сюжет, и се зарадвах, че за него е било забавно.

Двамата вървим дружно и на спектакъл – той не е типичният футболист, който слуша чалга. Много поддържа музиката, която върша, слуша това, което ми харесва, постоянно е бил вълк единак даже измежду своите сътрудници. Толкова се отличава от тях! Той е като мен. И двамата мечтаем за огромния стадион – за желая да пея пред цялостни игрища, а той – да вкарва голове на тях ”, споделя надарената певица.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР