Певицата Мария Илиева признава, че най-тежкият период в живота й

...
Певицата Мария Илиева признава, че най-тежкият период в живота й
Коментари Харесай

Траурът не попречи на Мария Илиева да изпълни ангажиментите си

Певицата Мария Илиева признава, че най-тежкият интервал в живота й надалеч не е обвързван с любовна неудача, а със загубата на татко й Красимир. Макар да е напуснал този свят преди повече от десетилетие, певицата споделя, че към момента усеща извънредно мощно неналичието му.

Преди месец тя изгуби и баба си Гроздана, с която бяха доста близки, само че траурът не й попречи да извърши професионалните си задължения за поети концерти из страната.

 

Всеизвестен факт е, че родителите й се разделят още когато е доста дребна и заради тази причина тя не поддържа връзка пълноценно с него. Сближава се още веднъж с него в по-зряла възраст. Признава, че постоянно е била отхвърляна поради етикета „ дете на разведени родители “, защото преди време разведените се считали за незадоволително качествени, че да имат почтено място в обществото.

 

Затоплила връзките с татко си, когато заживяла в София и неведнъж се облягала на рамото му в сложни за нея моменти. Загубата му нанася съществени последици върху душeвността й и стартира да получава паник офанзиви. Медиците слагат на Красимир диагноза рак единствено няколко месеца преди кончината му. И въпреки медиците да поставят големи старания, не съумяват да спасят живота му.

 

Звездата е безапелационна, че всичко друго се претърпява, само че не и това, тъй като болката остава за цялостен живот. Категорична е, че след всичко претърпяно, единственото, което може да я пречупи е безвъзвратната загуба на обичан човек. Съжалява, че татко й не доживял да види внуците си, само че най-малко баба й Гроздана имала опцията да им се порадва.

 

 

Възрастната жена се тормозила, че внучка й ще остане остаряла мома, само че тя въпреки всичко съумя да роди две деца, въпреки и в по-напреднала възраст и да срещне любовта на живота си в лицето на предприемача Александър Междуречки.

 

В този ред на мисли съветът й към дамите е да не чакат в последния миг да родят. Бърза да разясни, че при нея късното раждане не е било обвързвано с спор сред кариерата и персоналния й живот, а просто по този начин се стекли нещата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР