Певицата Луна ще се кандидатира за депутат на евентуални предсрочни

...
Певицата Луна ще се кандидатира за депутат на евентуални предсрочни
Коментари Харесай

Луна обмисля създаването на собствена партия

Певицата Луна ще се кандидатира за народен представител на възможни предварителни парламентарни избори. Това тя разкри извънредно пред " България Днес ".

" В момента премислям дали да основа лична партия, или да приема предложение на някоя от обединенията, които ме канят. Това е доста значимо решение за мен, защото желая да бъда допустимо най-независима и да извърша моите хрумвания, които показах още по време на президентските избори. Аз съм индивидът за промяна на системата и моята храброст не виждам в нито един различен политически водач ", разяснява пред вестника Луна Йорданова.

Певицата е оповестила за продажба цялото си имущество, с цел да влага в политическата си кариера и построяването на нейната персона.

" Цяла България видя по какъв начин на президентските избори реализирах триумф безусловно с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, в случай че имах конструкция или финансов запас зад тила си ", коментира Луна.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила към 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната изборна комисия сочат, че за певицата са дали своят вот 21 733 души – бел. авт.) и до ден-днешен получавала сигнали, че нейни гласове са били откраднати в интерес на други претенденти. Това е и една от аргументите Луна изрично да упорства да гласуваме с хартиени бюлетини, защото при машинния избор било допустимо подправяне на резултатите.

Луна изяснява още, че за разлика от другите политици, които се срещали с хората единствено преди избори, тя от 25 години е в домовете на българите посредством музиката си.

" Аз не съм човек, който обича да се натрапва и да се акцентира. Докато другите лидеруват и се натрапват, а даже не знаят какъв е пулсът на народа. Часовникът безмилостно тиктака, а нищо не се случва в страната. Хората ме припознават като техен човек и сама върша каквото мога. Искат ме и съм длъжна още веднъж да изляза на политическата сцена. Сегашните партии са всичко друго, само че не и прислужници на народа. При политиците и държавниците се следи недостиг на морал. Още от дете у нас виждам единствено проваляне и никакъв напредък. Изглежда по този начин като че ли българският народ пречи на политиците. Искам всичко това да им го кажа непосредствено в очите, само че нямам естрада. Докато си играят на войни и пандемии, българският народ се задушава. Изключително разтревожена съм, че всеобщо образовани българи напущат страната. Ние губим потенциали, които отиват в непознати страни, с цел да стават плебеи. Милиони българи си потеглиха... Защо не смъкват цените на горивото? Защото желаят да не можем да излезем от у дома. Да сме заключени, тъй като не можем да си позволим да заредим колата си. И по този начин се убива връзката, убива се разискването на хрумвания без боязън. И душата умира. За политиците човешкият живот няма стойност ", съобщи прочувствено Луна.

Певицата е мощно разочарована, че пенсионерите са оставени на произвола на ориста. По нейни думи с дребното пари, с които разполагат всеки месец, на тях не им остава нищо друго с изключение на да чакат сетния си час.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР