Певицата и актриса и пенсионираният бейзболист бяха забелязани още в

...
Певицата и актриса и пенсионираният бейзболист бяха забелязани още в
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Алекс Родригез си купиха общ дом

Певицата и актриса и пенсионираният бейзболист бяха видяни още в края на предходната година да обикалят из Ню Йорк в търсене на идеaлния дом, в който да градят семейство . Джей Ло пусна на имотния пазар своя пентхаус в същия град на цена от съвсем 27 милиона $.

И до момента в който тази договорка се придвижва, латино дивата и новият й обичан към този момент са горди притежатели на незабравим апартамент в сърцето на Ню Йорк . За тези 4000 квадратни метра е платена сумата от 15.316 милиона $.

Въпреки по-ниската цена, новото жилище е много по-просторно от остарялото - с цели 1000 квадрата. Обширното пространство е ситуирано на 57-и и 58-и етаж от общо 85 на небостъргача Manhattan`s 432 Park Avenue .

Публикация, споделена от C E S S I A (@cessia_ent) на Мар 28, 2018 в 5:59 PDT

Овен това, двойката сигурно се е влюбила и в гледката към Сентрал парк, на която могат да се любуват даже взимайки си вана. Баните са четири на брой, а спалните - три. В момента в парцела тече ремонт, с цел да бъде реконструиран по усета на звездната двойка. А в кооперацията, в която се намира, има и частен басейн и ресторант, както и фитнес център и киносалон .

Публикация, споделена от Breraundici (@breraundici) на Мар 29, 2018 в 1:02 PDT

Дженифър Лопес и Алекс Родригез са дружно от година , само че към този момент от няколко месеца живеят дружно, а в този момент минават на последващо равнище във връзката си и тази огромна покупка, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР