Певицата Гери-Никол пусна отворено писмо до всички медии, което публикува

...
Певицата Гери-Никол пусна отворено писмо до всички медии, което публикува
Коментари Харесай

Гери-Никол проговори за танца пред Айфеловата кула

Певицата Гери-Никол пусна отворено писмо до всички медии, което разгласява и в профила си във Facebook, с което опровергава изказванието, че е била задържана в Париж.

Новината, че певицата е била задържана във френската столица поради танц пред Айфеловата кула пусна таблоидът "Дейли мейл " и беше представена и от български медии.

"Разпространяваният клип е сниман на точка към Айфеловата кула, на която доста известни и незнайни хора си вършат фотоси и клипове. Това се случва, до момента в който колите са спрени на светофара и завършва с стартирането на придвижването. Публикуваният клип е сниман от наши другари и е оповестен, тъй като отразява нашето положително въодушевление в този момент, което разумно не бихме създали, в случай че нашите дейности са били глобени от управляващите. След снимането на този клип на това паметно място ние продължихме необезпокоявани от никого своето положително превозване в града на любовта ", написа певицата в отвореното писмо.



Това е второ писмо от Гери-Никол до медиите за последните дни. Вчера тя опроверга информацията, че ще пее на събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал.

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on Jul 16, 2018 at 1:13pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР