Певицата Били Айлиш определи от сцената на фестивала Гластънбъри решението

...
Певицата Били Айлиш определи от сцената на фестивала Гластънбъри решението
Коментари Харесай

Били Айлиш протестира срещу решението за абортите от сцената на Гластънбъри

Певицата Били Айлиш дефинира от сцената на фестивала Гластънбъри решението на Върховния съд в Съединени американски щати за абортите като "мрачен ден за дамите в Съединени американски щати " , оповестиха ДПА и Ройтерс.

От основната сцена Пирамида 20-годишната изпълнителка приказва против решението на Върховния съд на Съединени американски щати да позволи на обособените щати да не разрешават абортите, преди да изпее "Your Power ". Злоупотребата с власт е тематика на песента.

Одобрявате ли по-строги закони по отношение на абортите?--> Да, изцяло утвърждавам по-строги закони по отношение на абортитеТрябва да има цялостна възбрана на абортитеТрябва да има регулации, само че да не бъдат доста строгиНе, дамите би трябвало да вземат решение сами за тялото сиНе, тъй като отново ще има аборти, само че няма да бъдат безопасниНямам мнениеРезултати
Редом със своя брат и съавтор Финиъс О'Конъл, Били Айлиш сподели: "Песента, която ще представим, е една от обичаните ни и е за властта и за това по какъв начин постоянно би трябвало да помним по какъв начин да не злоупотребяваме с нея ".

"Днес е един в действителност тъмен ден за дамите в Съединени американски щати. Ще кажа единствено това, тъй като не мога да понеса мисълта за него повече в този миг ".

Участието на Били Айлиш в Гластънбъри е изключително знаково за нея , тъй като тя е най-младият хедлайнер в историята на фестивала.

Тя зарадва публиката с поредност от шлагери от двата ѝ албума, измежду които "Bury A Friend, " "When The Party's Over, " "NDA " и "My Strange Addiction ".

Billie Eilish protests against US abortion ruling at Glastonbury
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Към края на присъединяване си певицата се обърна към публиката с признанието, че не е заслужила да е хедлайнер. "Благодаря, че ми позволихте да го направя. За мен е огромна чест да бъда тук ".

Айлиш закри първия ден от фестивала в югозападната част на Англия, който отбелязва своята 50-годишнина две години след плануваното поради пандемията, отменила изданията през 2020 г.и 2021 година

Сред другите прояви на фестивала в петък бяха концерти на "Ует Лег ", Арло Паркс и "Праймал скрийм ".

glastonbury
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР