Любовният живот и наследниците на Руския президент Владимир Путин са

...
Любовният живот и наследниците на Руския президент Владимир Путин са
Коментари Харесай

Бившата любовница на Владимир Путин проговори

Любовният живот и наследниците на Руския президент Владимир Путин са ревниво защитавана загадка. Все отново няколко са известните дами, за които се знае, че са покорили сърцето на коравия деспот. Сред тях е и магнетичната някогашна състезателка по художествена гимнастика Алина Кабаева. Самата тя заобикаля медийни появи от години. 

Спряганата за някогашната държанка на Владимир Путин похвали съветския президент, споменавайки го за първи път, откогато се твърди, че са се разделили.

(Във видеото може да научите повече за: Кой е Путин: 10 смайващи обстоятелството за съветския президент)

По-рано тази година Daily Star разкри, че Путин е изоставил съветската олимпийска гимнастичка Алина Кабаева - макар че явно е имал две секрети деца от нея. Сега се твърди, че той има връзка с 39-годишната Екатерина Мизулина, наречена от един критик в украинските медии " Барби ".

Putin's Olympian ex-mistress breaks silence after split with 10-word statement about Vlad
— Daily Star (@dailystar)
Жената е доста друга от Кабаева, защото е руса и има профил в обществените мрежи, спрямо тъмнокосата и мистериозна някогашна държанка на Путин, която постоянно оставаше без обществена изява с месеци. Мизулина е в челните редици на репресиите на Русия против антивоенното онлайн наличие, както и е най-голямото име, подкрепило анти-ЛГБТ законодателството в страната.

След очевидната разлъка обаче Кабаева се върна към олимпийските си корени и прекарва повече време в своята академия по гимнастика в Сочи . Но по време на рядка обществена поява отвън нея тази седмица тя похвали някогашния си единствено няколко часа след обилната му тирада при откриването на университета - и в действителност беше на събитието, в една от трите зали, в които се намираха над 2500 посетители.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР