Певицата Белослава отбеляза най-тъжния си рожден ден на 10 юли,

...
Певицата Белослава отбеляза най-тъжния си рожден ден на 10 юли,
Коментари Харесай

Белослава изпила две бутилки вино и отишла да си купи цигари? 


Певицата Белослава означи най-тъжния си рожден ден на 10 юли, който приключи в килията на Шесто РПУ, откакто служители на реда я заловиха да кара пияна и с улиците на София. Тя беше задържана от полицията в 4:30 сутринта, откакто била спряна за инспекция от патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи на бул. „ Ал. Пушкин, а дрегерът е отчел 1.25 промила наличие на алкохол в кръвта й.

Новината за задържането на 49-годишната певица изненада неприятно голямата и маса от фенове. До този миг Белослава беше давана като образец за подражателство, за разлика от доста нейни сътрудници от музикалния отрасъл и шоу бизнеса. Тя в никакъв случай не беше попадала в медиите с шумна и непристойна изцепка.

По зла подигравка на ориста, или типично по български, Белослава беше едно от лицата на финансираната от държавната компания „ Не карам пил “ от далечната 2007 година, дружно с куп известни шоу звезди, за които известно, че не са трезвеници. Сред тях бяха Графа, Камен Воденичаров, Наталия Симеонова, Део, Иван и Андрей и други.

Макар мъчно да се намира опрощение за постъпката на Белослава, нейни близки търсят смекчаващи виновността й условия – джаз певицата е подкарала пяна автомобила си в 4:30 след среднощ не с цел да криволичи напразно из софийските улици, а да си купи цигари след чудното празненство обещано в къщата ѝ на улица „ Беловодски път “ в квартал Бояна във връзка 49-ия й рожден ден. Разстоянието от вкъщи на Белослава до денонощния магазин, пред който е бил прихванат автомобилът й от полицейския патрул е по не 1 км.

Според осведомени изпълнителката е напуснала къщата си, малко откакто гостите й са си тръгнали. Тъй като брачният партньор на Белослава – художникът и предприемач Евгени Йонов, е бил много по-почерпен с алкохол от своята обичана, певицата решила сама да отскочи до денонощния магазин. Неофициално се твърди, че през цялата нощ Белослава е изпила две бутилки бяло вино, само че по никакъв метод не се е чувствала неспособна да ръководи автомобил. Джаз изпълнителката употребява единствено вино и коктейли за и разлика от мъжа си не протяга ръка към твърдия алкохол.

Белослава мъчно ще понесе публичния съд. Тя е виновен и съзнателен човек и чудесно осъзнава, че се е изложила хубавичко на остарели години и разочаровала огромна част от феновете си. Фактът, че е с изключен телефон от 3 дни ясно демонстрира, че се срами от постъпката си, загрижени за певицата с нежна и ранима душа са нейните другари.

В сряда, две денонощия след ареста й, Белослава откри сили да се извини на публиката си и да признае своята неточност, направи го в формалния си профил във Фейсбук.

Все още не е известно тъй като певицата не е тествана за опиати. Възможно е самата тя да е отказала да даде проба за дрога. Друга опция е служителите на реда да са се смилили над прегрешилата рожденичка. Засега се знае, че известната певица изрично е отказала да даде кръвна проба за алкохол.

Белослава ще бъде съдена за шофиране в нетрезво положение, защото при над 1.2 промила в кръвта по закон се носи наказателна отговорност. Според закона може да лежи от 1 до 3 години, както и да заплати санкция 200 до 1000 лева Според адвокати може да се размине единствено с условна присъда, защото провинението й е първо.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР