Певицата Анелия парадира с луксозен автомобил Анелия използва социалните мрежи, за

...
Певицата Анелия парадира с луксозен автомобил
Анелия използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Как Анелия си позволява кола за 250 бона?

Певицата Анелия парадира с първокласен автомобил
Анелия употребява обществените мрежи, с цел да се похвали с новата си облага – първокласен автомобил от висша класа. Примата на попфолка се придвижва из столичните улици със безценен „ Майбах “, който експерти оцениха за най-малко 250 бона. Участничката в шоуто „ Като две капки вода “ очевидно още не може да се нарадва на возилото си, само че съгласно осведомени то надали е нейно.

Анелия е известна в попфолк средите като една от най-пестеливите дами в сектора и надали е похарчила такава сума за кола, даже в случай че може да си я разреши. Много евентуално е лимузината да е подарък на певицата от нов състоятелен ухажор, който по този метод засвидетелствал възприятията си. Друга версия гласи, че колата може да й е предоставена за краткотрайно прилагане също от човек, с който чалгарката си има алъш-вериш.

Според добре осведомени източници хонорарът на певицата в „ Капките “ е един от най-високите, само че той е отишъл в сметките й като „ бели пари за черни дни “, каквито съгласно мнозина се задават. Само за протокола ще отбележим, че с сходен „ Майбах “ се придвижва звездата Азис, а също и милионерската брачна половинка Светлана Гущерова. За обаче такава кола е отвън рамките на нейните благоприятни условия, тъй че версиите за тази й облага не престават да се множат.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР