Роксана не успя да влезе в парламента, но сватбеното й

...
Роксана не успя да влезе в парламента, но сватбеното й
Коментари Харесай

Роксана превърна сватба си в звездно шоу

Роксана не съумя да влезе в Народното събрание, само че сватбеното й празненство бе на международно равнище. Певицата поздрави третия си брачен партньор с едно от най-харесваните части за сватби в целия свят. Тя не инцидентно му извърши I Have Nothing  от „ Бодигад ”тъй като мъжа за който се омъжи й е бил телохранител преди.

Официалният й брачен партньор й бе неин  телохранител преди да се влюби  в него. Неч, който е по-известен като член на бандата „ Хелс Ейнджълс ” е охранявал ромската перла по време на нейно присъединяване. Точно тогава пламват и мощните усеща сред тях. Именно затова Роксана поздрави обичания си с емблематичното парче.

Че в действителност певицата е целяла сватбата й да е като на звезда от Холивуд си пролича и от избора й на шаферки. Тя предложения не елементарни приятелки за значимия пост, а единствено елитни чалга-дами. Там бяха Емануела, Теди Александров, Герито Никол и накъде без Ариа. А кумирът на Рокси в лицето на Софи Маринова уважи светското събитие.

Сред ВИП гостите се открои именитият Данчо Караджов, а водещ на купона бе Устата, който с състоя в първокласното заведение на двойката Галена и Галин в Арбанаси.

Роскана стана младоженка за трети следващ път, само че още преди сватбата нейния брачен партньор я предизвести: „ За трети път, само че за финален другояче ще те пребия! ”Най-вероятно Роксана ще замине за Германия, където живее обичания й след събтието.

Автор:Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР