Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица,

...
Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица,
Коментари Харесай

Алла Пугачова се завърна в Русия

Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица, а Руската православна черква я прикани да се извини за рецензиите против войната в Украйна,съобщи Асошиейтед прес.

Руската звезда напусна страната и отпътува за Израел дружно със брачна половинка си комикът и актьор Максим Галкин. Тя направи това няколко седмици, откакто Русия изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година

Днес Израел и Ивицата Газа са в яростен спор, почнал на 7 октомври, когато " Хамас " изненадващо атакува Израел. 

Следете всички събития в този онлайн репортаж

През септември 2022 година година Пугачова съобщи, че съветските бойци умират за „ илюзорни цели “.

Певицата също по този начин провокативно предложи на управляващите да я разгласят за „ задграничен сътрудник “ - статут, който към този момент получи брачният партньор й Максим Галкин, артист и комедиант.

Звездата поддържа брачна половинка си Максим Галкин

Въпреки че след началото на войната в Украйна, Русия одобри закон, който планува отнемане от независимост или санкции за обиди към въоръжените сили, на Пугачова не са предявени обвинявания.

Тя се върна в Русия през май, с цел да участва на погребението на стилния дизайнер Валентин Юдашкин, където представителят на Кремъл Дмитрий Песков беше забелязан да целува ръката ѝ, отбелязва Асошиейтед прес.

Рано тази заран на пристанище Севастопол е оповестена въздушна паника

По-късно Алла Пугачова напусна родината си, само че се завърна тази седмица, оповестиха през днешния ден съветските осведомителни организации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР