Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време

...
Певецът Миро реши да покаже своя снимка, направена по време
Коментари Харесай

Миро показа СНИМКА от казармата

Певецът Миро реши да покаже своя фотография, направена по време на казармата. Той е измежду мъжете, които са пробвали от суровия живот на казарменото образование. Кадърът провокира голяма полемика в обществените мрежи. 

Миро не крие, че е изкарал тежка казарма през 90-те, когато е служил в поделението в Грудово. Издевателствата над него били толкоз огромни, че оставили дълготраен отпечатък върху живота му, а Миро даже мислел за самоубийство. 

Когато бил на 20 синеокият добричлия бил изключително слаб, изтънчен и хубав като момиченце, което било задоволителен мотив за останалите да го взимат на майтап. Заради това Миро бил постоянно унизен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да поставя доста повече и по-уморителни физически извършения, единствено и единствено да потвърди, че е мъж. Но най-лошото пристигнало, когато Миро спечелил „ Златният Орфей “. Това се случило, до момента в който към момента изпълнявал военната си работа.

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „ другарите “ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го назовават „ хомосексуалист “, „ педал противен “ и всевъзможни други грозни прилагателни, и то единствено тъй като бил подсилен, и то обществено от Емил Димитров.

Коментарите под ретро фотографията на Миро са позитивни за него. " Истинско мъжкарче! Откакто няма казарма цели генерации се изнежиха ", написа негов обожател, който също минал през суровия живот на казармата. Голяма част от мненията гласят, че Миро е заплашителен красавец и чаровник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР